Vogelvakantie Altmühltal

Ik had mezelf beloofd het niet te doen! Speciale weken met gelijkgestemde gasten. Juist omdat ik zo trots ben op onze bonte verzameling bezoekers. Maar ik ga het toch doen. Waarom? Omdat we iets speciaals bieden. Een vogeltour met de beste vogelaar uit het Altmühltal!

Vogelvakantie Altmühltal

Vogelaars

Vogelaars zijn levensgenieters die van rust en vogels houden. En bijna allemaal met jaloersmakend mooie fotocamera’s. De afgelopen jaren regelde we een losse afspraak met Marcus (de beste vogelaar van het Altmühltal). En hoewel het soms niet het juiste ‘vogel’seizoen was lukt het Marcus altijd om met succes vogels van het wensenlijstje te spotten.

Geen echte vogelvakantie

En nu plannen we een week ieder voorjaar. Omdat dan het Altmühltal barst van de vogels. Eigenlijk is het geen echte vogelvakantie. Maar een weekje in een kasteel in Duitsland / Beieren MET drie middagen/avonden waarin je met Marcus op pad gaat.

Hij heeft drie ‘off the road’ routes uitgestippeld naar unieke vogelplekken. Het vogeleiland bij de Altmühlsee kan iedereen zelf wel vinden. Net als de kruisbek, de specht, de buizerd, boomklever en torenvalk op ons landgoed zelf.

Hoe gaat het in z’n werk?

Vooraf ontvang je coördinaten voor de ontmoetingsplek met Marcus. Je trekt je wandelschoenen en bijpassende kleding aan en je gaat, al dan niet met fotocamera en verrekijker, op pad.

Ik heb de routes gezien…. Ze zijn UNIEK en gegarandeerd alleen te vinden met de beste vogelspotter uit het Altmühltal.

Kosten zijn 175 euro boven op de huur van je vakantiehuis naar keuze.

Het enige wat je hoeft te doen is genieten!  Direct reserveren!

Zie ook onze vogelpagina

By | 2017-03-09T19:27:52+00:00 februari 26th, 2016|Lente|