|||Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!

HERFSTVAKANTIE IN BEIEREN IN EEN

Kasteeltoren!

HERFSTVAKANTIE!

Sluit je ogen en laat de woorden op je inwerken.

Je loopt buiten en ruikt de geur van natte bladeren en mos. Je hebt stevige wandelschoenen een je lievelings fleece trui aan. Je gezicht is fris en je voelt de lage zon op je wangen. Er schiet een hertje voor je weg het bos is. En je wandelt door een heuvelig landschap met prachtige gekleurde bladeren, paddestoelen en herfstvruchten.

Get the picture? Mooi dan ga ik verder!

Je hijst je na de wandeling in je oude trainingsbroek en oma’s wollen sokken, je steekt de haard aan zodat je kasteeltoren heerlijk warm wordt en naar hout ruikt. Je kruipt onder een zacht dekentje met je boek of de laptop met je favoriete serie. De damp slaat van je warme chocomel. Het plaatje is compleet al je hond uitgeteld naast je ligt te slapen.

Zelfs in een minder ideaal geval, als je kinderen voor de wandeling eerst enorm hebben lopen piepen (geeeeen zin, mijn voet doet pijn of andere BRIL-JAN-TE smoesjes), loopt het hele spul na de eerste 10 piep minuten rennend door het bos, beklimmen ze jagershuisjes, vinden de mooiste paddestoelen, bijzondere fossielen of stokken voor het marshmallow roosteren van die avond. En ik weet zeker dat ook zij genieten van een laptop vol films, een dekentje en een ouderwets spelletje Kolonisten van Catan, Risk (ja please laten we het Risk bordspel afstoffen) of Stratego!

Heb je na het lezen van deze woorden geen zin om op te houden….Wij hebben deze herfstvakantie nog plek!!!!!

BOEK NU een herfstvakantie in de kasteeltoren van Schloss Möhren!
herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren

TOP VIJFTIEN WAT TE DOEN TIJDENS JE HERFSTVAKANTIE

Kampvuur maken

Marshmallows roosteren

Stoofpeertje maken

Extra lang uitslapen

Herfstwandelingen maken

Boeken lezen

Gezelschapspellen spelen

Sauna pakken in een Romeinse Therme

Kastanjes zoeken

Met een dekentje op de bank

Walnoten rapen

Pompoensoep koken

Herfstbier drinken

Genieten van de houthaard

Walnotentaartjes bakken

Voor meer informatie over overdenkt shoppen, binnenspeeltuinen, Outlet stores, Jump Houses en ultra coole zwemparadijsen bekijk mijn RAINY DAY TIPS!

Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!
Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!

MEER INFORMATIE OVER DE KASTEELTORENS VIND JE HIER:

TORENWONING
Zuidelijke kasteeltoren van Schloss Möhren. Biedt slaapplek aan maximaal 4 personen. Heeft één slaapkamer met tweepersoonsbed (MET elektrische deken) en een tweepersoonsbedbank in de woonkamer. De woning wordt verwarmd met een ouderwetse houtkachel. In de hoek staat een mini tv met dvd aansluiting (geen kabeltv) voor je favoriete films.
Reserveer hier!

Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!

POORTTOREN
Noordelijke kasteeltoren van Schloss Möhren. Biedt slaapplek aan twee personen. Evt twee extra slaapplekken op het palletbedden op de niet verwarmde houten zolder! De vakantiewoning heeft een woon- slaapkamer met tv en dvd speler. De badkamer bevindt zich direct bij de entree een heeft een bad op pootjes.
Reserveer hier!

Lets take a bath
Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!
Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!
Herfstvakantie in een kasteeltoren in Beieren!
2017-09-25T13:23:24+00:00 september 6th, 2017|Herfst|

Leave A Comment