INSTAGRAM MEETING AM SCHLOSS

#WWIM15_inFranken
#instameetamSchloss

DOEL

Ik heb een doel. Dit jaar wil ik Schloss Möhren meer op de Duitse ‘vakantie’kaart hebben. Nu heb ik hier geen strakke strategie voor maar wel een koers voor in m’n hoofd. Wat vaak neerkomt op dat ik wild om me heen probeer tot ik resultaat zie.

#instameetamSchloss #WWIM15

INSTAGRAM

Een van mijn ideeën is om meer met Duitse bloggers en instagrammers samen te werken. Daarom sleepte ik in februari m’n stagere op haar vrije zaterdagochtend mee naar een instagram meeting in Nürnberg. Want… Naast dat instagram één van de snelst groeiende social media platformen op dit moment is en ik totaal verslingerd ben aan deze app is het ook nog eens een hele goede manier om je locatie te promoten. En als er ergens fotografen, bloggers, nieuwsgierige of creatievelingen te vinden zijn is het op dit soort meetings.

#instameetamSchloss #WWIM15

INSTAGRAM MEETING

Nu is het laatste weekend van maart WWIM. Deze WorldWide InstaMeet is een speciale dag die twee keer per jaar voorbij komt om instagrammers samen te brengen. En nu heb ik gisteren per ongeluk goedkeurig gegeven voor een #instameetamSchloss ;-)

Zaterdag 25 maart 2017 is vanaf 11 uur een instagram meeting #instameetamSchloss met het thema ‘Schlossführung hinter den Kulissen’. We lopen door private gedeelte van het Schloss en de zolder en de middeleeuwse schuren. De meeting gaat door vanaf 15 pers, met een max van 30 personen. Na de meeting is er een gezellig samenzijn in de jachtkamer of op het Schloss terras. #WWIM15_inFranken #instameetamSchloss #igersmeetamSchloss

#instameetamSchloss #WWIM15

ULTRA SPANNEND

Hoewel ik dit misschien ogenschijnlijk zo doe, vind ik het ontzettend spannend. En volgens ons middelste meisje #zijvan10 is het best cool. Wat niet bepaald zenuwremmend werkt. Om oververhitting te voorkomen heb ik ter versterking m’n schoonvader gevraagd (altijd bereidt om te helpen). En wacht ik nog op goedkeurig voor een dame voor catering.

De eerste aanmeldingen zijn al binnen. Nieuwsgierig hoe het verder gaat. Hou m’n instagram in de gaten voor meer info.

#instameetamSchloss #WWIM15