ELK VOORJAAR HEBBEN WIJ LAST VAN

Kluskoorts

Mocht je twijfelen aan mijn klus kunsten. Klik dan NIET op play of lees niet verder….. Want mogelijk heeft dit videotje invloed op je nachtrust ;-) Wanneer je alle vertrouwen hebt (of wel van een gokje durft te wagen!) Lees en bekijk dan mijn klus update.

Maart / April hebben wij altijd last van een soort kluskoorts. Dan willen we van alles nog in orde hebben voor het seizoen echt losbarst. En deze kluskluns geeft tussentijdse een update.
– Ik timmerde een keuken voor de torenwoning in elkaar. De mannen zetten dit weekend de kastjes vast en zagen het aanrechtblad op maat en dan volgen de foto’s.
Ik knutselde wat pallet projectjes. (zie instagram.com/schlossmoehren)

EN rampaparampapa…… ik schroefde een een heus BOKSPRING bed voor het vakantiehuis ‘het Schweizerhaus’ in elkaar. En zoals dat meestal gaat met dat soort dingen. Zoiets gaat natuurlijk nooit helemaal vlotjes. Zitten de bedden lekker stevig op z’n plek hou ik essentiële boutjes en schroefjes over…..En dan blijken die precies op de plek te moeten die ik zo lekker loei vast heb aangedraaid enz enz…. (please zeg me, dat ik niet de enige ben met dit probleem ;-) Maar …… in dit vlogje lig ik toch echt op een SUPER lekker fris nieuw bed.

Wij zijn bijna klaar voor de meivakantie! Ik hoop jullie ook.