MET DEZE FOTO WON IK

Een kopje koffie met JAN!

De uitnodiging van JAN Magazine en Nespresso

De uitnodiging luide als volgt. “Heb jij de nieuwe Nespresso Barista Creations al geproefd? Kom koffie drinken bij JAN!” Deel je favoriete koffiemoment op social media met #kopjekoffiemetJAN en win een kopje koffie met het team JAN!

Nespresso Barista Creations

Mijn instagram post

Als vast JAN MAGAZINE lezer en provisionele koffieleut kon ik deze oproep niet laten liggen.

/  BRAINSTORM / Mijn favoriete moment van de dag is ‘du moment coffee’. Met als absolute nr. 1 koffiemomenten de online brainstorm koffie met mijn B&B’izz friend @lindathuijs We beginnen altijd met ik heb maar kort tijd maaaaaar ik moet dit of dit met je delen. Om na een uur te zeggen. Ik moet nu echt gaan. ⁣

I LOVE onze coffeebrainstorms. Heb ze hier als zelfstandig ondernemer in Duitsland nodig. En omdat ik een @janmagazinenl fan ben, is dit het moment voor ‘Hey lets drink a #kopjekoffiemetjan ‘ Kunnen wij een brainstorm koffie met de redactie van Nederlands grootste tijdschrift ook van onze bucketlist vinken. ⁣

Doe mij maar een milde #Chiaro #nespresso om het stuiter gevaar alvast binnen de perken te houden. ⁣

My most favourite time of the day is #coffeetime The best are the brainstorm #coffee’s with my B&B’izz friend Linda We always start with ‘I only have a few minutes, but I have to share this with you…’ to end up talking for an hour. I LOVE our #coffeetalks. And being a @janmagazinenl fan this is the perfect moment to say ‘Hey lets drink a #kopjekoffiemetJAN

Kopje koffie met Jan Magazine

Bucketlist niet kunnen afvinken

En hoewel een Barista koffie date van Nespresso (je weet wel van Mister handsome Clooney himself) en het Magazine hoog op mijn #bucketlistlijstje staan, zat voor mij een ritje Nederland ivm de verplichtingen hier op het kasteel er helaas niet in.

Maar omdat Jan ook he-le-maal het type is van mijn B&Bizz friend Linda Thuijs-Koopmans was zij DE aangewezen vervanging voor de Nespresso koffiedate met Jan! 

Hoe het was lees je op haar blog!

Gemiste kans Jan en Sandra

PS laat vooral onder de blogpost van Linda een berichtje achter waarom het voor mijn en Jan zeker een SERIEUS gemiste kans was elkaar te ontmoeten. Voor bv ‘Het Grote Interview’, het interview met een bekende Nederlander (echt serieus jongens het staat er echt, ik heb het niet verzonnen ? ).

Ze is de bekendste Nederlander in Bed & Breakfast-land en een voorbeeld voor vele collega’s in de Bed & Breakfast Marketing Community

 

Nespresso Clooney