MIDWEEK OF WEEKENDJE KROKUSVAKANTIE DUITSLAND

Krokusvakantie!

Krokusvakantie stress

Voor sommige komt de krokusvakantie met de grote vraag. Wat ga ik met de kinderen doen! Zeker als je niet wilt dat ze de gehele vakantie aan het wifi geplakt zitten. Maar je hebt ook geen zin om weer in een zweterige binnenspeeltuin of luidde trampoline hal rond te hangen.

En je wil al helemaal niet weer allerlei vriendjes of vriendinnetjes opvangen voor een ‘vrijblijvende’ speelafspraak zodat hun ouders wel kunnen werken en jij het huis vol hebt met andermans prinsjes en prinsesjes!

Dan zit er maar een ding op…..

vakantiehuis 6 personen duitsland

VLUCHTEN

Vluchten naar een plek waar men eeuwen geleden ook al beschutting zocht. Waar dikke muren alle hectiek buiten de poorten houdt en waar jij en je gezin gewoon even zichzelf kan zijn.

Naar een fijn warm en ruim vakantiehuis met open haard en vrij uitzicht. Met drie slaapkamers waar iedereen zich even kan terugtrekken maar waar je wel gezellig ’s avonds samen aan de eettafel een spelletje Rummikub kunt spelen.

Het is nog niet helemaal veilig om het hardop te zeggen MAAR deze krokusvakantie ligt er hoogstwaarschijnlijk geen sneeuw in Zuid-Duitsland. De voorspellingen laten eerder een voorzichtige lente zien. Wat jammer is maar wat ook weer heel veel andere mogelijkheden biedt. an zit er maar een ding op…..

EVEN LEKKER WEG

Het landgoed is een groot stuk grond van 4,5 ha met trampoline en houten paarden voor de deur. Een schommel in de boom en het bos MET zelf bebouwde hut aan de kasteelpoort. Een blij hondje die altijd wel te porren is voor een wandeling. En een dagkaart voor het zwembad Altmühltherme voor een gezin kost 16,00 euro (echt waar!).

Zwembad

TOP 7 KROKUSVAKANTIE TIPS

BADEN zoals de Romeinen dat deden in het Mogatissa Therme in Weißenburg. Wat je gelijk leuk kunt combineren met het Romeinen museum en een echt traditionele Brouwerij beleving.

De Romantische Straße STEDEN bezoeken zonder hordes toeristen. Zo is mijn nieuwste ontdekking een heuse de heksen tour in Nördlingen en heb ik een oeroude apotheek ontdekt die eenhoornpoeder (echt serieus)  verkoopt tegen allerlei kwalen.

Dwalen langs de KASTELEN route en en je laten meevoeren in oude sage en legende. Jij kiest het kasteel en ik heb er een LEGENDE bij!

Een snufje echt Duitse CARNAVAL meepikken en traditionele Krapfen proeven.

Mijn nieuwe zelfgemaakte WANDELING proberen! Een wandeling met een AVONTUUR erin en andere kleine ontdekkingen van ons dorp.

De status van jouw RIDDER of PRINSES bevestigd zien in een heuse ridder en/of prinsessen ceremonie

Levens grote Dinosauriers bekijken in het Dinopark!

Ok en ook een klein beetje CHILLEN aan wifi, kastelen van suikerklontjes bouwen en luieren in je pyjama!

Ridder worden in de krokusvakantie

Niet mainstream of standaard midweekje of lang weekend

Wij hebben nog plek in de ruime gezinsvakantiehuizen het Schweizerhaus (6 pers) en de Portierswoning (8 pers.) Geschikt voor gezinnen die NIET van MAINSTREAM en STANDAARD houden. Maar voor de eigen-wijze vakantiegast met gezin of hond die RUST en NATUUR wil afwisselen met ACTIE en CULTUUR

Lang weekend kasteelwoning Portierswoning (8 pers.)

Vrijdag 21 februari tot maandag 24 februari 2020 497,- euro

CLAIM DIT WEEKENDJE!

Midweek Schweizerhaus (6 pers.)

Maandag 17 februari tot vrijdag 21 februari 2020 497,- euro

CLAIM DEZE MIDWEEK!

Weekje Schweizerhaus (6 pers.)

Zaterdag 22 februari tot zaterdag 29 februari 2020 697,- euro

CLAIM DIT WEEKJE!

Voor alle vakantiehuizen geldt de huur is inclusief beddengoed, badhanddoeken, gas, water, stroom, eindreiniging en hout voor de houtkachel of buitenhaard. 

Zwembad

Ontdek de vakantiehuizen

Toch nog niet helemaal zeker of de de vakantiehuis helemaal bij jou en je gezin of hond past! Kijk gerust nog even rond en ontdek bij welk vakantiehuis jij je het meest thuis voelt.