Nieuwe website Schloss Möhren

Daar is tie dan. De nieuwe website van Schloss Möhren. Een website voor de verhuur van vakantiewoningen in een uniek Beiers kasteel.

WAAROM EEN NIEUWE WEBSITE?

Hoewel ik met de oude website nog steeds blij was moest ik de website veranderen. Google indexeert volgens nieuwe regels waarin een website zichzelf aan naar bezoek via mobiel, tablet of pc aanpast. Responsive heet dat. Mijn oude site voldeed daar niet aan. En ik wilde mijn site meer als verzamelpunt voor blog, video en informatie. Gaandeweg had ik dat ongewild toch teveel verspreid over verschillende media.

ZOEKTOCHT NAAR EEN NIEUW DESIGN

Mijn nieuwe site wilde ik anders maar wel zoals wij en ons plekje zijn. Met mijn ideeën ben ik bij designbureau te raden gegaan. En ik kan je verklappen, die hebben mij totaal in de war gebracht. Kort gezegd ‘eigenlijk deed ik alles fout’. Ik gebruikte teveel kanalen, produceerde te veel informatie waardoor eigenlijk niemand wist waar ik mee bezig was nl, het verhuren van vakantiehuizen in een uniek Beiers kasteel. Dusssss daar kon ik het mee doen. Het duurde bij mij even voordat ik dat doordacht en doorvoelt had. Wat hoort bij mij/ons en wat kan ik verbeteren. En ik heb net zolang zitten broeden tot hun advies en mijn gevoel 100% paste. Eind september maakte ik daar zelfs een videoblog (nazomer update) van.

VAN GEVOEL NAAR BEELD

Toen begon het echte werk. Ik wilde het zelf doen zodat het ook echt van ons is en niet een marketingbeleving van een designbureau. Tjonge jonge wat een werk. WordPress installeren is niet moeilijk net als templat’s zoeken. Maar ik kon het niet in een bestaande template vinden. En zo begon het stoeien naar uiteindelijk dit design. Natuurlijk is dat veel jatwerk, een beetje van dit en een beetje van dat. En heel veel proberen. In november had ik het gevoel ‘dit is hem’, nu klopt het helemaal. En toen kon ik beginnen met vullen van informatie.

WEBSITE

Met de laatste puntjes op de i ben ik zo ongeveer een anderhalve maand bezig geweest. En er kwam maar geen eind aan. Daarom heb ik besloten. De site is nooit af. De site en daarbij ik ook, veranderen continu. Ik ben nooit klaar. Dat is eigelijk best een leuk gevoel. Want zo blijf je lekker bezig (altijd handig voor iemand die toch niets te doen heeft ;-)

EEN SCHLOSSMOEHREN LIJN

Vanaf NU is al mijn communicatie op één lijn. Website, Email, blog, video’s en Sociale Media zijn allemaal te bereiken via SchlossMoehren (zonder streepje). Weer een stukje online onrust weg.

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Onze vier unieke vakantiewoningen zijn veel beter in beeld gebracht met prachtig fotomateriaal van @monumentenfotograaf
VAKANTIEWONINGEN

Verder vind je daar nog steeds mijn über-enthousiaste videofilmpjes, binnenkijkers en belevingen als kasteelvrouwe in een Beiers jachtslot.
BLOG | VIDEO

Kan je je al vast voorbereiden op wat er allemaal te doen is van in verschillende bereiken.
ACTIVITEITEN | CULTUUR | NATUUR | ACTIEF | STEDENKINDEREN

Nieuw of anders vormgegeven zijn uitbreidingen aan je kasteelvakantie. Daarover later meer.
SPECIALS

Verstopt zijn de pagina’s met binnenkijken in het kasteel en ontdek het landgoed Möhren
ZOEK EN VIND

En een laatste update van sociale media met
Nu op INSTAGRAM #winterinaltmühltal
FACEBOOK Schloss Lifestyle
BLOG Beieren, het Altmühltal en het jachtslot door de ogen van kasteelvrouwe Sandra

Ik hoop dat je je vermaakt en dat je zin krijgt in een bezoek aan ons. Dat is namelijk de bedoeling!

Geniet ervan en Auf Wiedersehen op SchlossMoehren