Rainy days tips

WAT ALS:

Voor vertrek de weerapp zegt dat het de hele week gaat regenen.
Bij iedere keer dat je kijkt het alleen maar slechter wordt. Op moment van schrijven (24 juli 2017) voorspellen ze midzomer 15 gr. Echt waar!!!!
En dat het bij aankomst het met BAKKEN uit de lucht valt.

WAT DAN?????

Ok, een hele week dauerregen staat ook niet op mijn verlanglijstje maar ik heb wel een hele rij wensen (die als maar blijven liggen) voor als het gaat regenen. Bij deze deel ik hem graag met jullie…

I LOVE PEOPLE HOW SMILE WHEN IT RAINS!

Rabarberplant
Rabarberplant

MET KLEINE KINDEREN

PLAYMOBILE FUNPARK

Heeft een overdekte wintertuin met klimtoestellen (tot 6 meter hoog), touwladders, glijbanen, lichtjeslabyrint en van Playmobiel een ridderburcht, sprookjeskastelen, paarden hoeve’s, vikingschip, circustent en de hele rimram van allerlei Playmobiel thema’s . Ze kunnen er uren spelen. Jij en je boek zoekt een plekje in het restaurant en klalala.
Playmobile FunPark

BINNENSPEELTUIN JOLA HALLE

In Gunzenhausen ligt een binnenspeeltuin met trampoline’s, springkussens, klimtoestellen, glijbaan, voetbalplaats, babyhoekje, tafeltennis en -hockytafel, bobbycar- en skelterbaan en ballenbak. Ook hier geldt voor de ouders, boek of tablet mee (ze hebben hier gratis internet). Jola Halle

MET GROTE KINDEREN

JUMP HOUSE MÜNCHEN

70 verschillende trampoline’s
XXL trampoline veld
Bettle beam
Wipeout stormbaan
Schaumstof-Grube (een soort ballenbak met reuze schuimblokken)

Hier MOET je stunten
Airhoppark München

ERDING THERME 
Het grootste zwembad van Europa (kijk daar kan je mee thuiskomen). Een tropisch golfslagbad (wat eruitziet als een tropisch eiland) er een Therme, Sauna en voor de echte dare devils een Galaxy glijbanen paradijs. Als je hier geen gaten in je zwembroek glijdt weet ik het niet meer.
Therme Erding

VOOR ALLE LEEFTIJDEN

PYJAMA DAG
Niets mis met een ouderwetse pyjama dag. Zorg dat je tablet volgestampt is met filmklassiekers  zoals:
Greace – West Side Story – ET – Never ending story – Dirty Dancing
Voor de iets oudere
Duik weer eens in The Gotfather, Sopranos, Pulp Fiction, Forest Gump of de Hunger Games trilogie. Of doe een ‘House of Cards’ of ‘Game of Thrones’ marathon.

OF duik in een fijn boek. En voor de gene die dat vergeten is, onze boeken kasten staan vol met ‘old school’ boeken of een usb met E-boeken.

OUTLET STORE
De broers Adidas en Puma hebben beide hun outletstore in Herzogenaurach. Het is wel een uur en 20 minuten rijden. Maar echt… dan kan je helemaal los… tralala. Daarna is het oppassen want ik vind kindjes in een sport outfitje om OP TE ETEN :-)

KLIMBOS PAPPENHEIM
Voor jong en oud als het iets minder hard regent en het niet zo bloedheet is (zweten doe je van angst nl al genoeg). Slingeren door de boomtoppen van Pappenheim. Waldklettergarten Pappenheim

TAARTJES ETEN IN CAFE KATE!
Als het regent heb je zeker één of twee taartjes verdient. Loop tussen de druppels door ook even door de mooie oude binnenstad van Neuburg an der Donau of (als het echt plenst) duik Schloss Neuburg in. Cafe Kate 

OVERDEKT SHOPPEN!
City Galerie Augsburg | City Galerie Augsburg
Brücken Center Ansbach | Brücken Center Ansbach
West Park Ingolstadt | Westpark Ingolstadt

NEEM EEN BAD!
Eigenlijk heb ik alleen maar geduld voor een bad als ik op vakantie ben. Alleen of samen met de gene die je lief is bijkletsen tot je velletje rimpelt.

OK OK EN ALS ALLERLAATSTE TIP!

Maak mooie foto’s in de regen. Het liefst met zwembroekje en rubberlaarsjes aan! Je kan er niet genoeg van hebben :-)

Rainy days op Schloss Möhren
Rainy days op Schloss Möhren
Rainy days op Schloss Möhren