PRETPARK VOOR DARE DEVILS

Skyline Park

Mijn toch al zo gevoelige evenwichtsorgaan en ik zijn overgehaald om met een stel vrienden het Skyline Park (omgeving München) te gaan ontdekken. Met als extra troef ‘Mama jij moet toch ook weten of dit leuk is voor je gasten’ zei ik ja.

Dit is een pretpark met alleen maar – Achtbanen (bouwjaar 1967 met nieuwe remmen – dat klinkt mij niet lekker veilig) – Sky Fall (vrije val toren) – Sky Jet (hetzelfde als Sky fall maar toch anders) – Sky spin (360 gr spin) – Propellerkarussel (iets met een hoog kots gehalte denk ik) – Zweefmolen – 10 mtr hoog – Reuzenrad 40 mtr hoog – Wildwaterbaan gewoon – Wildwaterbaan extra – Skyline Express (gaat ook achteruit – joehoe) – Schommel ship – 3d bioscoop – Bobbaan 

Hoewel ik vooraf al paars zag van ellende, viel het mij 100% mee. Ook omdat mijn vrienden een veel stabieler evenwichtsorgaan hebben en zij met de oudste meiden overal in gingen. Ook in de attracties die over de kop gaan, waar je wordt afgeschoten, voor- en achteruit wordt geslingerd of zeiknat wordt.

Ik koos voor een plekje in het zonnetje bij de speeltuin, naast de rustige carouselpaardjes, lette op de tassen, de kleintjes en was verzamelpunt voor de groep die van puur adrenaline door het park heen stuiterde. Prima dus ;-)

Na wat aandringen heb ik twee attracties geprobeerd. De wildwaterbaan en de 1967 achtbaan. Net genoeg om onder het kots-, paars, en groenniveau te blijven en precies stabiel genoeg om nog 1,5 uur met drie dood moe maar gelukkige kinderen naar huis te rijden.

#Aanrader

Skyline Park Beieren
Skyline Park Beieren
Skyline Park Beieren
Skyline PretPark Beieren
Skyline PretPark Beieren
Skyline Park Beieren
Skyline PretPark Beieren
Skyline Park Beieren
Skyline Park Beieren