MY TOP 7 MUST FOLLOW

Travelbloggers

Misschien heb jij dat ook. Dat je fan bent van een blogger, je volgt hem of haar op verschillende media en voelt je zelfs een beetje bevriend. Dat als je hun update gemist hebt, je hun website bezoekt om te kijken hoe het met ze gaat. Zo heb ik er ook een paar die ik graag met jullie deel.

Nomad & Villager
Ze noemen zichzelf twee best wel coole reischicks en in mijn ogen zijn ze dat ook. Ze steken ze met kop en schouders boven iedereen uit. Nomad & Villager alias fotografe Nicole Franken en journaliste Anneke de Bundel brengen achtergrondreportages, reisverhalen, beeldreportages en culturele tips over wereldbestemmingen. Ze reizen ‘where no man has gone before’ met een f’ocus on what tends to stay out of sight’. Hun boek ”Over elfjes en kogelgaten” is a #mustread en ligt hier voor wie interesse heeft.

Mijn wens is dat ze hier een keer komen logeren en mij en jullie te verrassen met verhalen die NET buiten het zicht vallen. www.nomadandvillager.com

Nomad & Villager

World of Wanderlust
Is de website van Brood Saward. Een bloedmooie, ambitieuze, 25 jarige Australische die de hele wereld over reist. Ze is verliefd op Europa en verslaaf aan Macarons. En toen ze vorige jaar een travel time out had richte ze (ogenschijnlijk in een handomdraai) Charlies Dessert House op. Dat met die leuke hoedjes heb ik van haar. Haar boek ‘World of Wanderlust’ ligt hier voor de gene die het wil lezen. www.worldofwanderlust.com

World of Wanderlust

What about her
Laura omschrijft zichzelf als een dromer, storyteller en travel addict. Ik vind haar bonte jurkjes en wit/grijze haar grappig en vind dat haar vriend de beste travelmovies ever maakt. Oja en ze heeft ook zo’n Volvo Amazon net als die van mij.

www.whatabouther.nl

What about her

Your Little Black Book 

Anne de Buck schrijft in 1e instantie over haar stad Amsterdam (met elke week een super Amsterdam nieuwsbrief) maar reist ook de hele wereld over. Haar volgs en ervaringen vind ik super. Haar boek ‘Wanderlust’ heb ik hier voor degene die het wil lezen.

www.yourlittleblackbook.me

Your Little Black Book

Bijzonder Plekje
Marleen Brekelmans is ook mama van drie kinderen en verzameld de leukste tips en verrassende adressen voor levensgenieters. De meest bijzondere (vakantie-)adressen in Europa, geselecteerd op persoonlijke beleving. Stuk voor stuk uniek en origineel, maar vooral ‘fijn-om-te-zijn’! Haar ‘Bijzonder plekje’ boek ligt hier voor de gene die altijd honger hebben naar bijzondere plekjes.

www.bijzonderplekje.nl

Bijzonder plekje

Stralend Schrijven
Stralend schrijven is van mijn naamgenoot Sandra van Bijsterveld. En naast de naam hebben we het reizen en onze gezinnen gemeen. Ze studeerde Slavische talen (Russisch, Tsjechisch en Bulgaars) en is gespecialiseerd vertaalster voor de reisbranche. Wie spreekt er tegenwoordig nou drie Slavische talen vloeiend? Fascinerend vind ik dat. Ze schrijft over reizen naar Noord- en Oost Europa en Nederland en Duitsland (ze is hier ook geweest). En voor Scandinaviefans heeft ze een apart menu met series, films en boeken. Echt die moet je zien.

www.stralendschrijven.nl

Stralend schrijven

Helene in between
Helene Sula is een hysterische Amerikaanse die van Dalas naar Duitsland (Heidelberg) is verhuist. Ze schrijft over bloggen, instagram en travel. Ik snap niet waar zij te tijd vandaan haalt voor instagram, facebook, pinterest, twitter en bloggen.

www.heleneinbetween.com

Helene in between