VAKANTIEHUIS MET OPPASSERVICE

Oppasservice!

De vakantiehuizen op het kasteel zijn perfect voor een gezinsvakantie in Duitsland. Je kunt actieve dagen (zoals gave kanotocht of een klimbos avontuur) afwisselen met relaxte dagen op het landgoed. Waar een trampoline, een voetbalveldje en een bos om hutten in te bouwen weer voor de nodige afleiding zorgen zodat jij tijd hebt voor een fijn boek.

En hoewel de vakantiehuizen op het kasteel een ideale gezinsvakantie locatie is. Ken ik niemand die na een dagje Playmobile Funpark, Legoland of Dinopark zegt ‘dat was lekker relaxt’.

Als jij nou het gevoel hebt dat je tijdens je vakantie de balans niet 100% wil laten doorslaan naar gezin maar ook af en toe een paar procenten wil vrijmaken om even samen te eten zonder de kinderen.

Dan moet je vrienden worden met mijn oudste dochter Rose!

Kanovaren op de Altmühl

Het kleedgeld verhaal

Onze dochters (13 en 14 jaar) krijgen 75 euro kleed/zakgeld per maand. Hier moet naast kleding ook het geboemel in de stad met vrienden van betaald worden. Je snapt. Onze meiden hebben het zwaar ;-)

Maar zoals het echte ondernemersdochters betaamt. Kan er altijd extra bijverdiend worden. Het maaien van het 1,5 ha grote grasveld achter de Schloss Ranch, uren electronica onderdelen inpakken voor N-tronics of bladruimen brengt toch al gauw weer 5 tot 10 euro extra op.

Het oppasidee

Nu bracht een van onze gasten afgelopen zomer onze oudste dochter op het idee van een oppasservice. En omdat onze oudste het zorg-gen van haar moeder heeft geërfd heeft zij deze onthouden. Want:

1. Zij kan heel goed met kinderen omgaan. Ze oefent immers al jaren op haar jongere zusje!

2. Is altijd wel te porren voor een wandeling met mij en de gastkindjes voor een #rondjemethethondje

EN last but not least.

3. Kan ook nog eens heeeeel goed pannenkoeken bakken!

Vakantiehuis met oppasservice

Samen een avondje weg

Dus verlang jij midden in je vakantie ernaar om even samen naar een restaurantje te gaan. Gewoon een gesprek zonder dat er een kind doorheen dendert. Een mooi voorgerecht en een exclusiever hoofdgerecht bestellen zonder rekening te hoeven houden of er geen cola over de tafel gaat. Je uitgebreid laten adviseren over een mooie locale frankenwijn. En onze locale specialiteit ‘de Altmühltalerlamm’ proeven. 

Elkaars hand vasthouden en alleen aandacht voor elkaar. Checken of jullie nog wel op dezelfde lijn liggen. Of gewoon genieten en vast stellen dat het best lekker gaat.

Wat kost de oppasservice!

Wij hebben gegoogeld en vastgesteld dat:

Voor één kind 5 euro, twee kinderen 6,5 euro en drie kinderen 7,5 euro per uur wordt geadviseerd. Moeten er ook nog pannenkoeken worden gaat de prijs omhoog naar 10 euro!

Daarbij hobbelen je kinderen gewoon op hun eigen kleinschalige vakantiepark rond met de zekerheid van een kasteelvrouwe op de achtergrond.

Vakantiehuis met oppasservice

Wie is Rose?

Rose is de oudste dochter van het kasteelgezin Van Klaveren. Geboren in Duitsland in de zomer van 2005.

Ze spreekt vloeiend Nederlands en Duits en ook al behoorlijk Engels. Ze zit in de 9e klas (3e middelbaar in NL) van de Realschule (HAVO) in Treuchtlingen.

Ze houdt van Netflix series kijken, zwemmen met haar vrienden, wandelen met onze hond Jacky en spelletjes doen.

Moeder van 3 meisjes

Vakantiehuizen op het kasteel

Heb je nog geen vakantiehuis op het kasteel in Duitsland gereserveerd. Kijk dan rustig even rond welke vakantiewoning het best bij jullie gezin past.