MUST TASTE BAVARIA FOOD TOUR

Culinair Duitsland ontdekken!

Culinair Beieren!

Duitsland moet je proeven. Een echt stuk Solnhofer Klosterbrot, prijswinnend bier, echte Duitse taartjes, lebkuchen of de echte traditionele Beierse keuken met Schweinehaxe of Schäufele. Ontdek de charmante gezelligheid van een biergarten of het drie sterren restaurant ‘Zur Sonne’.

Culinair Duitsland

Getest door de Duitse culinair specialisten

Niemand minder dan de dames Liesbeth en Marijne van het kookboek ‘Koch, de Duitse keuken anno nu‘. hebben een ‘must taste Bavaria food tour’ voor je samengesteld.

Ontdek vanuit je vakantiehuis in het kasteel de Duitse keuken. Maak een culinaire reis door de Beierse-Fränkische keuken met de must taste Bavaria food tour.

Culinair Duitsland

De ‘Must taste Bavaria food tour’!

Wat moet je absoluut proberen of mag je niet overslaan als je in de vakantiehuizen op het kasteel logeert? De dames Thomassen maakte een selectie van echte Beierse culinaire specialiteiten. De Duitse foodbloggers maakte een lijst met 12 eigenwijze culinaire tips en een unieke top 5. Lekkers wat verrassend anders is dan de standaard Schnitzel met Pommes. De beste locale producten. Eeuwen oude recepten en verborgen biergartens en restaurantjes.

Hoe ontvang je de ‘Must taste Bavaria food tour’?

Nieuwsgierig welke culinair lekkers de Duitse food specialist triggert? Meld je aan voor KASTEELNIEUWS en ontvang als kennismakingscadeau de 12 culinaire tips en de top 5 van de Duitse specialisten in je mailbox.

JA, IK WIL DE ‘MUST TASTE BAVARIA FOOD TOUR’ IN MIJN MAILBOX!