Kasteeltoren vakantiehuis 2 personen

FACILITEITEN VAKANTIEHUIS POORTTOREN

vakantiehuis honden welkom duitsland  Honden Welkom

vakantiehuis bbq duitsland  Barbecue

vakantiehuis tuin duitsland  Tuin

vakantiehuis met tuin duitsland  Tuinset

vakantiehuis tv duitsland  Flatscreen TV

vakantiehuis badkamer duitsland Badkamer met bad en wc

vakantiehuis honden welkom duitsland Eetkeuken

vakantiehuis woonkamer duitsland Woonkamer

vakantiehuis tweepersoonsbed duitsland Tweepersoonsbed in de woonkamer

vakantiehuis slaapkamerkast duitsland 1 Kledingkasten

vakantiehuis kinderstoel duitsland Kinderstoel

Kinderbed

BOEK JE VAKANTIE OP EEN KASTEEL

Reserveer nu!

  Naam (verplicht)
  E-Mail (verplicht)
  Aankomst
  Vertrek

  Ligging van het vakantiehuis in de kasteeltoren de Poorttoren

  Het vakantiehuis ligt in de noordtoren van het landgoed. Boven de entreepoort met oude kasteeldeur en Pappenheimer wapen. De kasteeltoren is één van de oudste gedeeltes van het kasteel. Het is het kleinste vakantiehuis met de grootste tuin. Achter het vakantiehuis en aan de oude kasteelmuur is de enorme weidetuin op het westen. Met tuinset en vuurkorf en met een beetje geluk ’s avonds een bezoek van een ree.

  Indeling slaapplekken

  In de kasteeltoren staat in de woonkamer het tweepersoonsbed (140×200 meter). Op de zolder hebben wij van pallets twee extra slaapplekken gecreëerd (190×200 meter). Omdat daar geen verwarming is (wel elektrische dekentjes) zijn twee extra slaapplekken alleen te gebruiken in de zomer. En omdat het voor stoere ridders en prinsesjes soms net iets te spannen kan zijn hanteren wij een leeftijdsgrens vanaf 8 jaar.

  Indeling vakantiehuis

  Direct achter de voordeur van de kasteeltoren kom je binnen bij de badkamer met bad op pootjes. Daarachter vind je de kleine keuken met eettafel. De woonslaapkamer heeft twee fauteuil stoelen, bed en tv. Achter de wc is de deur naar de zolder. De zolder is een aparte etage op het vakantiehuis.

  TV, radio en internet

  Het vakantiehuis heeft radio en CD speler. Er is een flatscreen tv en een dvd speler. De receiver is aangesloten op de astra satelliet en ontvangt alleen Duitse tv zenders en één Nederlandse zender BVN. BVN is de publieke televisiezender voor Nederlander en Vlamingen in het buitenland. BVN zendt een samenvatting uit van NPO en VRT. In het vakantiehuis heb je (vanwege de dikke kasteelmuren) alleen internet ontvangst bij de entree en in de tuin van het vakantiehuis. Onze internetsnelheid is in vergelijk met de internethemel Nederland net als het kasteel, middeleeuws. Voldoende om even naar huis te appen of leuke vakantiefoto’s te uploaden. Wij raden je aan je software updates en favoriete serie of film alvast in Nederland te downloaden.

  BIJZONDERHEDEN VAKANTIEHUIS

  Poorttoren

  Ons eeuwen oude jachtslot barst van de verhalen. Zo logeerde in 2013 Reinhard in de kasteeltoren. Hij wilde perse in dit vakantiehuis logeren en dat terwijl hij qua postuur eigenlijk niet in de toren past. Omwille van zijn bijzondere verhaal konden wij niet anders dan toegeven en ademloos luisteren.

  Vakantiehuis in unieke kasteeltoren - 2 personen - Beieren - Altmühltal

  Reinhard is na de tweede wereldoorlog in de Poorttoren geboren. Zijn moeder was een gevluchte SudetenDeutscher die haar toevlucht zocht bij de Pappenheimers en werk vond in te toenmalige verffabriek Prull. Het leven van de werkende moeder met haar drie kinderen hier op het kasteel leverde prachtige verhalen op. Zo is de zus van Reinhard nog door onze vluchtgang gekropen en hebben ze zelfs twee ijskoude winters op een van onze zolders gewoond.

  Beschikbaarheid

  PRIJZEN

  Laagseizoen € 450 per week
  Voor- en naseizoen € 550,- per week
  Hoogseizoen € 750,- per week
  (juli en augustus € 850,- per week)
  Inclusief hand- en theedoeken,
  badlakens, beddengoed en eindreiniging

  VAKANTIEWONINGEN SCHLOSS MÖHREN

  Ontdek de andere vakantiehuizen