privacybeleid2018-05-16T10:10:05+00:00

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Privacybeleid

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. SchlossMoehren.com zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. SchlossMoehren wordt beheerd door Sandra de Greeff, zie contactinformatie.

GEGEVENS VERZAMELEN

Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je:
– een reserveringsaanvraag doet
– directe reservering via de vakantiewoning aanvraagt
– aanmelding voor de nieuwbrief
– als je één van mijn gratis ebook’s download

Ik gebruik alleen de gegevens die jij mij zelf verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
– je naam
– je emailadres
– telefoonnummer
– aantal volwassenen
– aantal kinderen

Deze gegevens heb ik nodig om je aanvraag goed te kunnen beantwoorden.

WAAR GEBRUIK IK JE GEGEVENS VOOR.

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je naam, email, telefoonnummer, aantal kinderen of volwassen heb ik nodig om je de beschikbaarheid van een geschikte vakantiewoning voor je te checken. Heb je een gratis download aangevraagd vraag ik alleen je naam en email adres. Ik sla deze gegevens op in MailChimp. Hierna ontvang je éénmalig een e-mail om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG.

Je naam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit gebeurt uitsluitend met de gegevens die ik heb gekregen via het downloaden van gratis ebook en het aanvragen van een vakantiewoning.

UITSCHRIJVEN.

Heb je je ingeschreven voor één van mijn gratis downloads of een aanvraag gedaan via het contactformulier maar wil je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen? Dan kan je je altijd met één klik op een link weer uitschrijven.  Je vindt de link onderaan elke e-mail. Of je neemt gewoon even contact met me op. Je e-mailadres wordt dan onmiddellijk uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.

JOUW GEGEVENS BIJ SCHLOSS MÖHREN

Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem waar ik mee werk. Mailchimp. Meer informatie over het privacybeleid van Mailchimp vind je hier. https://mailchimp.com/legal/privacy/

Voor het maken van advertentiedoelgroepen in Facebook maak ik gebruik van de e-mailadressen die verzamel via de aanvragen van een vakantiehuis of een gratis ebook op mijn website.

GEGEVENS DIE IK OPSLA ZIJN

– Voor – en achternaam
– Adres, postcode en woonplaats
Dit is om de bevestiging zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon en aan het juiste adres te kunnen adresseren.

– Telefoonnummer
Dit is om je te kunnen informeren over je aanvraag of op het laatste moment gewijzigde informatie over je vakantiehuis door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.

-E-mailadres
Zodra ik je aanvraag voor je vakantiehuis heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging en factuur per e-mail.

BEVEILIGING GEGEVENS

Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.

COOKIES

Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Mijn website is gekoppeld met google Analytics. Je IP-adres wordt gemaskeerd, er een verwerkingsovereenkomst is getekend met Google en dat er geen data wordt doorgestuurd voor aanvullende Google-diensten. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer. https://www.consuwijzer.nl/telecom-post/internet/privacy/uitleg-cookies

Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

GEEN SCHLOSS MÖHREN LEVENSGENIETERS NIEUWS MISSEN?
Geef me toestemming om je te te informeren over waardevolle:
  • Rust buiten het schoolseizoen.
  • Leuke vakantietips voor jou en je  hond!
  • Kastelen- en stedenroutes.
  • Nieuws over de vakantiehuizen.
  • Schloss nieuws en inspiratie.
  • Culinaire hotspots en culturele uitstapjes.
  • Natuur- en vogelspecials.
  • Actieve activiteiten zoals  fiets en wandeltochten
TOESTEMMING LEVENSGENIETERS NIEUWS!
GEEN SCHLOSS MÖHREN FAMILIE NIEUWS MISSEN?
Geef me toestemming om je te te informeren over waardevolle:
  • Last minute aanbiedingen!
  • Ridder en prinsessen updates. 
  • Geheimtips en de nieuwste gratis ebooks.
  • Nieuws over de vakantiehuizen.
  • Schloss nieuws en inspiratie.
  • Culinaire tips en #mustsee hotspots
  • Coole actieve activiteiten zoals  wandel- en klimtochtkaarten
TOESTEMMING FAMILIIE NIEUWS!