IN DE MEDIA

In de media!

Reisverhalen over Schloss Möhren

In de media delen travelbloggers reisverhalen als een soort kijkje in het vakantiedagboek van een ander. Vaak met de beste tips, geheime plekjes en verrassende vakantiecombinaties van je favoriete reisblogger, magazine of travelwebsite. De top van de Nederlandse reiswereld heeft de vakantiehuizen in het kasteel getest. Reis je mee?

Carp Diem Kulturmagazin Altmuehlfranken

De kasteelrondleiding is tegen betaling ook beschikbaar voor niet vakantiegasten.

Carp Diem Kulturmagazin Altmuehlfranken

Gastgeberverzeichnis Treuchtlingen 2023

Het toeristenbureau van Treuchtlingen brengt ieder jaar een Magazine uit met dit jaar in de media een interview met uwe kasteelvrouwe (in het Duits Schlossherrin) Sandra.

Gastgeberverzeichnis Treuchtlingen 2023

Carp Diem – Das Kulturmagazin für Altmühlfranken

Het Carp Diem cultuurmagazine van Weißenburg tipt in de media de kasteelrondleidingen in Schloss Möhren .

Carp Diem – Das Kulturmagazin für Altmühlfranken

SAT1 Nei g’schaut – zu Gast in Franken: Ausflug ins Altmühltal 2022

SAT1 Nei g’schaut – zu Gast in Franken: Ausflug ins Altmühltal 2022

FRANKEN URLAUBSMAGAZINE – 2022

Een groot artikel in de media in het vakantiemagazine van Franken 2022.

FRANKEN URLAUBSMAGAZINE – 2022

Ferienstart Schloss Möhren im Frankenschau Aktuell – August 2021

FALKE REPORT – Juni 2021

Het Duitse magazine Falke Report Juni 2021.

FALKE REPORT – Juni 2021

Navenant lifestyle magazine – September 2020

Navenant Magazine is een lifestyle magazine voor ondernemende mensen die genieten van het leven en bewust kiezen voor kwaliteit. Het magazine informeert Nederlands- en Belgisch-Limburg over zaken die het leven aangenaam maken, zoals culinaire genoegens, kunst, uitgaan, sport, auto’s en reizen.

Het septembernummer van Navenant Magazine aandacht voor ons natuurpark ‘het Altmühltal’ met als fijn logeeradres (rampapa rampapa) de vakantiehuizen in het kasteel. ?

Navenant Farmhouse chic in het Altmühltal

Kasteelvrouwe Sandra Utrecht – September 2020

In de buurt Utrecht schrijft over Utrechters die geëmigreerd zijn naar het buitenland. Een interview over internationale avonturen van ex-Utrechters, wat je mist aan Utrecht en of je ooit nog terug wil. Van Utrechtse naar kasteelvrouwe in Duitsland.

Kasteelvrouwe Sandra Utrecht

Süd Deutsche Zeitung – Juli 2020

De grootste krant van Zuid-Duitsland ‘de Süd Deutsche Zeitung’ ontdekte in haar jacht naar vakantiehuizen ons kasteel.

Süd Deutsche Zeitung Riese in die Ferienwohnung Die Märchenburg

Ik vertrek Magazine – Februari 2019

Ik vertrek magazine nemen ze je (hoe kan het ook anders) mee naar de begin jaren van ons ik vertrek verhaal.

ikvertrek magazine

Roots lezersaanbieding – September 2017

ROOTS Magazine is een natuurmagazine en brengt iedere maand de ideale mix van ontspanning en er zelf actief op uit gaan. Roots toont adembenemende natuurfotografie en geeft je tips om zelf de mooiste foto’s te maken.

Roots-lezersaanbieding

Schloss Möhren in de bladen

ZIN Magazine

Zin is een karakter Magazine. Een tijdschrift met diepgravende verhalen en bijzondere intervieuws met inspirerende mensen! Ik voelde me thuis bij het blad!

zin lezersaanbieding

LIS Magazine – Voorjaar 2011

Pagina groot in de vakantiespecial van LIS Magazine! LIS is het blad voor een geïnspireerd leven! Bij dit nieuwe nummer zit een dossier met relaxte verwen- en vakantieadresjes. 31 Bijzondere Plekjes, voor een heerlijk moment, een weekendje weg of een vakantie!

Schloss Möhren in Lis Magazine

Tijdschrift Libelle & Margriet – December 2018

De vakantiehuizen van Schloss Möhren worden getipt voor 2019 in het tijdschrift Margriet. En in de Libelle een artikel ‘Net als Maxima’ wat 10 vrouwen delen met Maxima.

Sandra de Greeff in de Libelle

Treuchtlinger Kurier – September 2015

Seit zehn Jahren ‘Schlossherren’ im Möhren.

Schloss möhren in Treuchtlinger Kurier

Schloss Möhren online

Reisjournalist Linda Korsten Top 5 Favorieten in Europa!

Linda Korsten werkt regelmatig voor Zin, Roots, het Parool, Trouw, AD, ANWB, Libelle; Margriet Specials en National Geographic. Niet zomaar de eerste de beste dus. Ze heeft een zwak voor fijne vakantieadressen en haar (of stiekem die van haar zoon) absolute nr 1 is het vakantiehuis in de kasteeltoren van Schloss Möhren!

Top 5 vakantieadressen in Europa

Duitslandnieuws

Een interview met Duitslandnieuws over de cultuurverschillen, Zuid-Duitsland en Toerisme. Hoe een kasteel in Beieren het leven van deze Nederlanders helemaal veranderde.

Cultuur & Natuur

Femke is cityblogger voor en combineert ‘hip München met verrassend Beieren‘.

Munchen en beieren

FLOW Magazine Schloss Möhren Duitsland

Flow magazine verzamelt de leukste B&B, hotelletjes en andere slaapadressen. Allemaal fijn voor een weekendje weg of wat langer. In Zuid-Duitsland ligt het kasteel van de Nederlandse Sandra, hoog boven een dorpje in het Altmühltal.

Flow magazine

Bijzonderplekje test Schloss Möhren Duitsland

Vakantie vieren in Duitsland klinkt (helaas) nog altijd minder spannend dan op vakantie gaan naar Frankrijk. Niets blijkt in de praktijk minder waar. Duitsland is als vakantieland bijzonder veelzijdig, gastvrij en heeft zelfs de verwende vakantieganger (zoals ik…) veel te bieden. We werden tijdens onze vakantie blij verrast door de schoonheid van de omgeving, de natuur, de historische stadjes en vooral door Schloss Moehren! Marleen test Schloss Möhren Duitsland.

Bijzonder plekje Duitsland

Interview in Reishonger – KASTEELVROUWE IN DUITSLAND

Verhalen over wonen en werken in het buitenland, daar smult Reishonger van. Dit keer is het woord aan de Nederlandse Sandra de Greeff. Zij woont samen met haar man Ruud, hun drie dochters en de ouders van Ruud in kasteel Schloss Möhren in Duitsland. Van secretaresse in Nederland naar kasteelvrouwe op het Beierse platteland – Sandra vertelt hoe dit zo is gekomen. Het volledige interview lees je op Reishonger.nl 

Reishonger kasteel Duitsland

Vakantiehuizen in een kasteel in Zuid-Duitsland

Zelf ervaren een een vakantie in het kasteel in Duitsland proeft? Reserveer je vakantiehuis en ik neem je graag mee op reis.