WANDELVAKANTIE BEIEREN | HET ALTMÜHLTAL

Wanneer gaan we weer wandelen?

Nergens sta je zo dicht bij de natuur als tijdens een wandeling. Een wandelvakantie in Beieren, het natuurpark Altmühltal is voor zowel beginners, kinderen als voor gevorderde wandelaars even veelzijdig en afwisselend. Of je nu een goede of minder goede conditie hebt, voor een kleine rondje door het bos of een pittig stuk van de Altmühltal Panoramaweg. Alles is mogelijk.

De Altmühltal Panoramaweg is één van de toptrails van Duitsland. De wandelroute is in totaal 200 kilometer lang en 40% van de routes liggen rond je vakantiehuis. De etappe langs het hoogtepunt van het Altmühltal de dolomiet rotsformatie ‘Zwölf Apostel’ is één van onze top 3 wandelroutes.

Onze vakantiehuizen zijn de perfecte uitvalsbasis je ideale wandelvakantie. Op verzoek verzorgen wij graag extra wandelinformatie, wandelkaarten (Altmühltal Panoramaweg kaart of de mysterieuze Kapellenweg (17 km) route), kleine wandelrondjes, Geocaches, kompas of klimtouw. Zelf moet je zorgen dat ja als souvenir gevonden fossielen, klim- of klauterverhalen, mysteries, spierpijn en adembenemende uitzichten mee naar huis neemt.

Wist je dat ieder seizoen zijn eigen wandelcharme heeft? De winter door de besneeuwde bossen, in het lente door het frisse groen, in de zomer door een koel bos en in de herfst door een prachtig bont gekleurd landschap.

Wandelvakantie Atmuhltal Beieren Zuid-Duitsland
“Bekijk ook onze anders Schloss specials ”

KASTELEN ROUTE