360 graden foto’s

Vakantiehuizen en kasteel in 360 graden

Met deze 360 grade foto’s kan je alvast een kijkje nemen achter de kasteelpoort. Met je vinger of muis kan je de foto zo draaien dat het net is of je in het vakantiehuis, de jachtkamer, zolder of op ons erf staat. Zo kan je alvast vanuit je luie stoel (op social media noemt men dit #armchairtraveling) op reis.

Vooral bij de foto van de zolder is de dakstructuur de moeite waard om te bekijken.

Deze graden foto’s zijn gemaakt met een insta 360 camera door Peter von Felbert met assistentie van uwe kasteelvrouwe Sandra!

De foto hieronder is genomen vanuit de kasteeltoren. Zoals het in een echt kasteel hoort staat in deze toren het spinnenwiel zoals wij die kennen uit de sprookjes van vroeger. Deze kasteeltoren is alleen te bezichtigen tijdens de kasteelrondleiding die ik de gasten van de vakantiehuizen in het kasteel iedere dinsdagochtend om 10:00 uur kan aanbieden.

In foto hieronder zie je de noordelijke kasteeltoren (het poorttorentje) zit het vakantiehuis voor 2 personen verstopt. Met uniek uitzicht door de ramen op het westen, noorden en oosten.

In de foto hieronder zie je de zuidelijke kasteeltoren (de torenwoning) zit het vakantiehuis voor 2 personen verstopt. Gelegen op de 1e etage met traumhaftes uitzicht over het Möhrenbachdal.

In de foto hieronder zie je de jachtkamer van het middeleeuwse jachtslot Schloss Moehren. De lange tafel, houten visgraat parketvloer en houten balkenplafond zijn precies zoals je dat van een jachtkamer verwacht. Ook deze kamer is alleen te bezichtigen tijdens de kasteelrondleiding.

In de foto hieronder sta je midden op ons erf met aan de ene kant het kasteel en aan de andere kant de oude schuren.

In de foto hieronder zie je zolders. De meters dikke balken die vroeger de dikke jura stenen daken moesten dragen zijn nog zichtbaar. In de muren hebben wij aanwijzingen gevonden dat hier jaren lang mensen hebben gewoond, slapen en geleefd.

Nieuwsgierig naar meer? In op mijn blog schrijf ik meer over het leven op het kasteel, haar geschiedenis, over kasteeldames en -heren, het leven op het kasteel vroeger en nu en nog veel meer.