VOGELTOUR | VOGELVAKANTIE

Vogelen in het Altmühltal

Het natuurpark Altmühltal is een uniek stuk natuurgebied in Beieren, Zuid-Duitsland. Niet alleen heeft het Altmühltal bijzonder natuurschoon er zijn heel veel vogels. Je vakantiehuis op het kasteel is een ideale uitvalsbasis voor een vogeltour met de beste vogelaar uit het Altmühltal!

Vogelaars

Vogelaars zijn levensgenieters die van rust en vogels houden. En bijna allemaal met jaloersmakend mooie fotocamera’s. De afgelopen jaren regelde we met groot succes een losse afspraak met Marcus (de beste vogelaar van het Altmühltal). En hoewel het soms niet het juiste ‘vogel’seizoen was lukt het Marcus altijd om met succes vogels van het wensenlijstje te spotten.

Geen echte vogelvakantie

En deze vogeltour is er nu ook voor jou. Eigenlijk is het geen echte vogelvakantie. Maar een weekje  in de vakantiehuizen op een kasteel in Zuid-Duitsland / Beieren een vogeltour waarin je met Marcus op pad gaat.

Tijdens je vogelvakantie in het altmühltal mag een bezoek aan het vogeleiland bij de Altmühlsee niet ontbreken. Deze is goed zelf te bezoeken om daar volgels te spotten. Net als de kruisbek, de specht, de buizerd, boomklever en torenvalk op ons landgoed zelf.

Hoe gaat het in z’n werk?

Geef voor je vakantie aan dat je een vogeltour door het natuurpark Altmühltal wilt boeken. Speciale vogelwensen kunnen dan worden aangegeven. Marcus weet DE bijzondere plekken in het natuurgebied te vinden of het nu de Ohoe of de visarend is.

Boek hier een vogeltour met de beste vogelaar uit het Altmühltal. Ze vogelspots zijn UNIEK en gegarandeerd alleen te vinden met de beste vogelspotter uit het Altmühltal.

Bij het reserveren van de vogeltour is het een ongeschreven regel de unieke vogelspots niet openbaar te maken of te delen via sociale media of internet. Uit respect voor de natuur en de rust voor de vogels.

Kosten zijn 75 euro boven op de huur van je vakantiehuis naar keuze.

Het enige wat je hoeft te doen is genieten!  Direct reserveren!

Zie ook onze vogelpagina  met vogelspotskaart.

Vogeltour vogelvakantie Beieren Zuid-Duitsland Altmühltal