ZWEMMEN in BEIEREN

PERSOONLIJKE SELECTIE VAN ZWEMBADEN ROND JE VAKANTIEHUIS

Vanuit je kindvriendelijke vakantiehuis mag een lijstje met zwembaden natuurlijk niet ontbreken. Wij streven er altijd na om ieder jaar elk natuurwater, binnen- en buitenzwembad een keer te zwemmen (lukt nooit). Hieronder een rijtje zwemwater in onze omgeving. Per categorie staat de leukste bovenaan.

zwembaden rond je vakantiehuis

TOP 5 BUITENBADEN:

Buitenbad Langenaltheim

Het fijne van dit buitenbad is dat er een groenstrook tussen het zwembad en het peuterbad is. De ideale plek voor ouders met kinderen met en zonder zwemdiploma. Veel gras en schaduw. Er is een kleine kiosk met pommes, pizza en ijs.

Limesbad Weißenburg

Absolute hit voor kinderen in iedere leeftijd. Het peuterbad bestaat uit drie baden waar je peuter eindeloos kan spelen. Het grote bad met glijbanen en wildwaterbaan is tot 80 jaar nog leuk. De stroming in het zwembad is sterk en maar voor echte waterratten een must.

Buitenbad Pappenheim

Het buitenbad met uitzicht op de burcht van Pappenheim heeft een super leuke peuterglijbaan. Een grote glijbaan voor de kinderen met diploma en veel speelelementen voor een goed watergevecht.

Waldbad am Limes Gunzenhausen

Het enige verwarmde buitenbad met glijbaanparadijs en 5 meter duikplank. Voor kleinere kinderen iets minder geschikt.

Top 5 buitenbaden Beieren

BINNENBADEN:

Binnenbad Treuchtlingen

Groot zwembad met glijbaan, klimgedeelte en 5 meter duikplank.

Mogetissa Thermen Weißenburg

Van september tot mei geopend. Een zwembad met glijbaan in romeinse stijl. Peuterbad, 11 meter bad, bubbelbad en groot speelzwem gedeelte.

Altmueltherme active binnenzwembad

NATUURZWEMWATER

Brombachsee

Groot met zandstrand. Veel watersport activiteiten. Stand up paddling is een aanrader.

Hahnenkammsee

Klein zwemmeer waar je waterfietsen kunt huren. Er is een speeltuin en een wandeling om het meer is een leuke afwisseling.

zwemwater zandstrand Beieren
“Voor grote en kleine ontdekkers en avonturiers”

VAKANTIE MET DE KINDEREN IN DUITSLAND