FERNWEH HAS A HOME

GRATIS download poster

Mijn lievelingswoord is Fernweh. Ik schreef er al eerder over de betekenis. Dat fernweh het tegenovergestelde is van heimwee! En dat Fernweh een thuis heeft.

Fernweh has a home

Quote Schloss Möhren

Hoe meer ik er over nadacht, hoe meer de qoute ”Fernweh heeft een thuis’, past bij de vakantiehuizen in het kasteel in Duitsland. Want:

    1. Fernweh is een prachtig Duits woord.
    2. Fernweh betekent letterlijk vertaald ‘pijn naar ver weg’.
    3. Fernweh is precies wat onze gasten ervaren na hun vakantie op het kasteel.

Omdat mijn Schloss fans niet alleen Nederlands en Duits zijn heb ik gekozen voor de Engels term.

Zoals je in mijn ‘ik vertrek‘ serie hebt kunnen lezen is mijn missie het merk Schloss Möhren krachtiger neer te zetten. Daarbij hoort ook een quote, slogan of in marketing termen een ‘Pay-off’. Een quote ter versterking van mijn identiteit. Net zoals ‘Think different’ van Apple of ‘Design your own life’ van Ikea. Om maar twee grote te noemen.

FERNWEH HAS A HOME

Dus bij deze. Vanaf nu is de slogan ‘FERNWEH HAS A HOME’ van mij! Of van jou en het kasteel. Van ons allebei dus een beetje ;-)

Fernweh has a home

Möhren map

Je kent ze wel. De pinterest waardige foto’s van je droom kantoor. Daar hoort een Street Map van je home town bij. Ik had ze al van Utrecht (Sandra) en Amsterdam (Ruud). Maar van ons nieuwe thuis Möhren kon ik er geen vinden. Dus deze heb ik zelf gemaakt.

Printable map Moehren
Wall office decor – Germany map art poster – Bavaria street road map print – Printable map.

Hebben?

Wil jij de Poster en de Möhren kaart voor aan je muur?

FERNWEH HAS A HOME – Printable Poster

MÖHREN MAP – Printable Map