PASSEPARTOUT REISGIDS BEIEREN

Ervaren – Proberen – Ontdekken!

Over de schrijver

Mijn naam is Sandra de Greeff. Ik ben moeder van drie meisjes, vrouw van Ruud en baasje van hondje Jacky. En sinds 2005 kasteelvrouwe van een heus middeleeuws jachtslot in Zuid-Duitsland – Beieren. Waar ik verantwoordelijk ben voor de 4 karakteristieke vakantiehuizen. Wij hebben op het op het landgoed een kleinschalige ruim opgezette vakantielocatie gecreëerd. Voor de eigen-wijze vakantiegast met gezin of hond die rust en natuur wil afwisselen met actie en cultuur.

Inmiddels ben ik een volleerd kasteelmanager die verantwoordelijke is voor de marketing, boekhouding, administratie en het interieur. Ik heb een zwak voor lieve hondjes en hou van bijzondere verhalen.

Verhalen verteller

Door het delen van mijn verhalen is de uitgever van de reisgids PassePartout bij mij terecht gekomen met de vraag of ik een boek wil schrijven over Beieren. Ja, je leest het goed. Niet zomaar een lullig ebookje of een gids met alleen maar tips. Maar een echt boek met verhalen over Beieren. De gehele PassePartout reeks wordt geschreven door Nederlanders woonachtig in het land waarover ze schrijven.

PassePartout reisgidsen

Een leesboek die je meeneemt in het land waar de schrijver woont. PassePartout heeft een reisgidsen reeks over Italie, frankrijk, Kroatie, Spanje en Engeland. En zoals je ziet is de reeks voor Duitsland nogal blanko. En daar ga ik verandering in brengen.

Ik ben al begonnen. Het concept heet ‘Beieren ervaren, proberen en ontdekken’ en daar ga ik al verhalen die in mij zitten en die ik gedeeltelijk ook al eens gedeeld heb op mijn blog opschrijven voor de Beieren reisgids.

Hulp nodig bij de reisgids

En daarbij heb ik jou hulp nodig. Want niet alle leuke tips heb ik zelf ontdekt. Zo was de tip van de antieke bibliotheek in Neuburg van Robin en Simone en het Sisi kasteel met Sisi jurken van Pieter en Miranda.

DUSSSS om tips in Beieren met elkaar te delen heb ik een speciale Facebook groep aangemaakt waarin ik maar ook jullie tips over Beieren kunnen delen.

Beieren facebook groep

Dus om mij en andere te teasen over ons mooie Beieren hier in de speciale Beieren Facebook groep. Waarin je daarbij mij direct toestemming geeft om deze tip in de reisgids te mogen opnemen.

Passe Partout reisgids Beieren Ervaren - Proberen - Ontdekken