LOGEREN IN EEN VAKANTIEHUIS IN KASTEELSFEER

Kasteelwoning

Slapen in een kasteel

Altijd al in een kasteel willen logeren. In een echte kasteelwoning de kasteelsfeer proeven. Je beschermd voelen door dikke muren. En dat het koontje naast je bed je eraan herinnerd dat je nog steeds een princes bent.

kasteel kroon

Kasteelsfeer

Het vakantiehuis de portierswoning is in kasteelsfeer. Sterker nog, het vakantiehuis ligt op de begane grond van het middeleeuwse jachtslot zelf. De kasteelwoning is 85 m2 groot en je waant je in de middeleeuwen. De dikke muren, hoge plafonds, oude keukenkasten, brede deuren, kroonluchters, reeën geweien en een heuse oude vluchtgang.

Alle kasteelelementen zijn aanwezig om te ontsnappen aan de 21ste eeuw.

ontsnappen aan de 21ste eeuw

Ontsnappen aan de 21ste eeuw

Denk jij ook wel eens. Ik zou mezelf wel een week willen opsluiten. Gewoon even alleen met mijn eigen gedachten. Lezen, schrijven, wandelen, koffie drinken, relaxen en fantaseren!

Werken aan mijn eigen plannen en dromen.

thinking time

Thinking time

In het rennen op weg naar de burn out nemen wij te weinig tijd om te vertragen. Stil te staan bij wat je echt belangrijk vindt. Je af te vragen of je nog wel in de goeie richting loopt. Of je nog wel op koers ligt. Gun je zelf rust en tijd om na te denken.

Vakantiehuis kasteelsfeer

Vertragen

Door de dikke muren is het internet in de kasteelwoning niet ultra snel. Sterker nog, je hebt op sommige plekken soms gewoon geen ontvangst. Maar na de eerste digital detox nodigen deze dikke muren je juist uit om gewoon even te dromen. Uit het raam staren en luisteren naar je eigen gedachten en verlangens.

Vakantiehuis in kasteelsfeer

Kasteelwoning

Het vakantiehuis ‘de portierswoning‘ is onderdeel van het kasteel. Je kijkt uit op de binnenplaats van het landgoed. Met een eeuwen oude walnotenboom inclusief schommel zoals je die van vroeger kent.

Met daarachter de kasteelmuur die je letterlijk en figuurlijk te beschermt van buiten.

oude typemachine in kasteelwoning

Ontsnappen

Je kan dus alleen, samen of met je gezin er even tussenuit knijpen en vluchten van de drukte en ratrace. Check de beschikbaarheid of boek direct je ontsnappingsticket. De kasteelvrouwe zorgt dat je kroon naast je bed klaar ligt.