NET ALS MAXIMA IN TIJDSCHRIFT

Libelle

Net als Maxima

Begin dit jaar heb ik gereageerd op een oproep ‘Net als Maxima’, waarin gevraagd werd, wat heb je gemeen met Maxima?

Buiten dat zij met onmeetbare afstand de mooiste vrouw van Nederland is hebben we allemaal wel wat met haar gemeen. Ik bv: drie dochters – 45 jaar – Wonen bij de de familie van je man – Wonen op een landgoed – Wonen buiten je vader- / moederland.

Net als Maxima

Tijdschrift Libelle 

Als ik eerlijk ben vond ik het jammer dat Libelle de drie dochters als overeenkomst aangaven. Stiekem had ik natuurlijk ons kasteel als overeenkomst met Maxima in de Libelle terug willen zien. Het zal wel iets met sluikreclame te maken hebben.

Daarom is het toch super leuk dat ze als overeenkomst met Maxima ‘Moeder van drie dochters’ hebben geplaatst. Je vind het artikel op pagina 72 van de Libelle nr 21, 13 t/m 19 mei

Mijn vijf regels van roem ;-)  Net als Maxima

Meidenproblemen zijn voor mij vertrouwd
Sandra de Greeff (45): ‘Ik kom uit een gezin van drie dochters en heb zelf ook drie dochters, nu 10, 9 en 4 jaar. Daar ben ik blij mee, want meidenproblemen zijn voor mij vertrouwd. Ik ben een heel beschermende moeder voor mijn dochters. Komen ze niet bij roekeloze rijders in de auto terecht? Kunnen ze straks de sociale druk weerstaan om drank en drugs te gebruiken? Waarschijnlijk denkt Maxima er net zo over na.’

Grootste vrouwenblad van Nederland

Nu weet is het het ‘not done’ is om de Libelle te lezen. En ondanks dat iedereen ontkent de Libelle te kopen is het toch het grootste vrouwenblad van Nederland. Ik las pas dat iedere vrouw wel een Libelle kant heeft. Dus daarom zijn we allemaal een beetje een Libelle vrouw, toch?

Interview Vertrek NL Schloss Moehren

Libelle nr. 21 ligt NU in de winkel. Of bekijk online op www.libelle.nl