NET ALS MAXIMA IN TIJDSCHRIFT

Libelle

Begin dit jaar heb ik gereageerd op een oproep ‘Net als Maxima’, wat heb ik met haar gemeen. Buiten dat zij met onmeetbare afstand de mooiste vrouw van Nederland is hebben we allemaal wel wat met haar gemeen. Ik bv: drie meisjes – 45 jaar – Wonen bij de de familie van je man – Wonen op een landgoed – Wonen buiten je vader- / moederland.

Van al deze overeenkomst staat op pagina 72 van de Libelle nr 21 13 t/m 19 mei mijn vijf regels van roem ;-)  Moeder van drie dochters #netalsMaxima Best wel geinig.

Nu weet is het het ‘not done’ is om de Libelle te lezen. En ondanks dat iedereen ontkent de Libelle te kopen is het toch het grootste vrouwenblad van Nederland. Ik las pas dat iedere vrouw wel een Libelle kant heeft. Dus daarom zijn we allemaal een beetje een Libelle vrouw, toch?

Interview Vertrek NL Schloss Moehren

Libelle nr. 21 ligt NU in de winkel. Of bekijk online op www.libelle.nl