MAGAZINE IK VERTREK

Natur, Kultur und Romantik pur!

Vertrekken naar het buitenland

Wie droomt er niet van een B&B in het buitenland. VertrekNL magazine helpt je mee dromen en interviewt Nederlandse B&B eigenaren over hun ervaringen, de voor- en nadelen van het runnen van een gastenverblijf, de diversiteit aan gasten natuurlijk ook wat onze locatie zo bijzonder maakt.

Emigratie serie

Over ons eigen emigratieavontuur schreef ik een vijfdelige serie, over onze turbulente start, de dieptepunten, uitdagingen en vriendschappen. Maar ook hoe het zakelijke, privé en de toekomst.

Een overzicht van al onze emigratieavonturen vind je hier!

Interview Vertrek NL Schloss Moehren
Natur, Kultur und Romantik pur
Ik vertrek magazine

Ik heb missie. Echt!

Mijn doel is in ieder magazine die maar iets over Duitsland / Beieren schrijft te verschijnen. En ik kan je verklappen. Dat lukt niet echt goed (puntje van verbetering). Maar soms heb ik geluk. Zoals bij het tijdschrift Vertrek NL. VertrekNL is het glossy kwartaalmagazine voor iedereen die wil emigreren of droomt van een emigratie naar het buitenland. En laat nou nr 23 speciaal over Duitsland gaan. En jawel…… daarin staat een 4 pagina’s tellend interview over ons en Schloss Möhren in. O

f ik trots ben. NOU EN OF!

Magazine Ik vertrek

Het magazine Vertrek NL nr. 23 ligt NU in de winkel. Of bekijk online op www.vertreknl.nl

Luister ons emigratieverhaal op Soundcloud!

Ik heb de blogpost artikelen ook alle ingesproken en geplaatst op Soundcloud