Beste accommodatie Duitsland

ZOOVER 9,6 Fenomenaal

Wat is zoover?

Zoover is een Nederlandse website die beoordelingen en reviews van vakantielocaties verzameld. Gasten die de vakantiehuizen van Schloss Möhren bezocht hebben kunnen onafhankelijk hun mening, foto’s en tips op de website achterlaten.

Accommodatie Schloss Möhren op Zoover

Schloss Möhren ontving haar eerste review in 2008 en heeft in 10 jaar tijd 136 review verzameld. De huidige zoover stand van de vakantiehuizen op Schloss Möhren :
90 keer een 10
40 keer een 9
en 6 keer een 8.
Wat een fenomenale 9,6 oplevert.

De allerbeste 5 accommodaties in Duitsland

De beste accommodaties Duitsland

In het kader van de Zoover Vakantieweken zet Zoover in 2018 iedere week een ander land in het zonnetje en geven ze specifieke informatie en inspiratie. In juni 2018 staat Duitsland centraal en daarom presenteren ze de 5 allerbeste accommodaties van Duitsland.

Nr. 5 Appartement Haus Alle Jahreszeiten (9,7 uit 545 reviews)

Nr. 4 Accommodatie Geert (9,6 uit 52 reviews)

Nr. 3 Schloss Möhren vakantiehuizen in een kasteel (9,6 uit 136 reviews)

Nr. 2 B&B Pension Landhuas Meine Auszeit ( 9,8 uit 157 reviews)

Nr. 1 Haus Waldeck (9,8 uit 72 reviews)

De beste vakantiehuizen van Europa

In 2016 stuiterde ik ik al over het landgoed omdat onze benoeming van de beste 6 vakantiehuizen van Europa!

Zoover Award Gold

Onze vakantiehuizen scoren al jaren de Zoover Award gold.

Beste vakantiehuis Duitsland

Nr. 1 van de top 10 kastelen van Europa

En of dat nog niet genoeg is. Schloss Möhren staat op nummer 1 van de top 10 kastelen van Europa. Deze lijst werd in 2011 samengesteld op basis van de de best beoordeelde kastelen in Europa door bezoekers van Zoover. Zij omschrijft ons landgoed als volgt.

‘Dit kasteel in Beieren ligt in het prachtige natuurpark Altmühltal. De verhuurders zijn zeer vriendelijk en spreken Nederlands. Het terrein is privébezit waardoor het erg rustig gelegen is. De perfecte vakantie om tot rust te komen.’ 

Is al die opschepperij nou nodig?

Eheee JA ;-) Want zoals Ruud altijd zegt. ‘San, iedere gek met een kippenhok heeft in Duitsland een vakantiehuis. Je moet wel een beetje je best doen om er bovenuit te steken.’ En bij het vinden van leuke vakantiehuis in Duitsland is het altijd fijner kiezen uit de allerbeste 5 accommodaties van Duitsland die er zijn, toch?