HET WORDT HOE DAN OOK BETER!

Belofte aan 2021

Wat een jaar, wat een jaar. Het gevecht tegen de onzichtbare vijand, met rode of oranje codes, huidhonger, viruswappie, social distance en lockdown intelligent, light of hard. Woorden waarvan ik in januari van dit jaar niet wist dat ze bestonden. Ik kan het soms nog maar moeilijk bevatten.

En nu is het over een week kerst waarvan ik hoop dat je die on- of offline kan vieren met je dierbare. Waarbij het mooiste cadeau wat we onszelf kunnen geven is, dat we er het beste van maken!

En hoewel het mij niet altijd makkelijk viel is het met toch aardig gelukt! Dat ‘het beste er van maken’ bedoel ik.

Want het afgelopen jaar heb ik tussen lockdown en homeschooling van twee pubers en een eigenwijze 9 jarige door aan mijn reisgids over Beieren geschreven. De tekst is klaar en ligt nu bij mijn vriendin die dit hele proces met mij meedenkt en leest ter controle. Deze lockdown geeft mij tijd om de laatste foto’s te verzamelen en dan is tie klaar. #maakteendansje.

Verschijningsdatum is april 2021 en dat is precies op tijd voor het vakantieseizoen in Beieren.

Maar omdat mijn uitgever van reisgidsen, net als iedereen in de toeristische sector, verliezen heeft geleden willen zij pas tot drukken van de Beieren reisgids overgaan als er genoeg bestellingen zijn.

DUS…….

BELOFTE AAN 2021

Met het bestellen van mijn reisgids BEIEREN EIGENTIJDS AUTHENTIEK maak je een belofte aan jezelf. Het jaar 2021 wordt hoe dan ook beter. Je beloofd jezelf namelijk een vakantie, veilig met de auto naar Beieren.

KERSTCADEAU IDEETJE!

In de Beieren reisgids neem ik je mee op mijn kasteel-, wandel en grafitti-routes, deel ik bijzondere verhalen, eeuwen oude sage, mythische krachtplaatsen, tips voor andere leuke locaties en een mini cursus Bayrisch zodat jij jezelf volgend jaar vlotjes door een biergarten heen kunt kletsen.

En omdat er nog net niet helemaal van het virus af zijn en we nog even thuis moeten blijven geef je jezelf met het lezen van mijn reisgids over Beieren ook alvast het voorpret op je zomer kado.

Wat er nog meer in de Beieren reisgids staat lees je op mijn website. Direct bestellen doe je VIA DE UITGEVER.

Liefs uwe kasteelvrouwe Sandra

Ps. 1. Hoe ik het precies ga organiseren weet ik niet maaaaaaar natuurlijk signeer ik jou reisgids als je dat leuk vindt.

Ps. 2. Voor nu alvast een fijne kerst en belangrijker nog een gezond en zonnig 2021.