BEIEREN REISGIDS EIGENTIJDS AUTHENTIEK

NU TE BESTELLEN!

JA, Ik wil de Beieren reisgids

München en Nürnberg twee verschillende metropolen, ieder met een eigen karakter. De één met koninklijke flair en de ander met middeleeuwse charme. Precies deze twee steden en het natuurgebied Altmühltal, de kastelen en de Romantische Straße die ertussen liggen worden in deze Beieren reisgids beschreven.

BEIEREN REISGIDS  € 22,50

– Kastelenroute
– Wandelroutes
– Romantische Straße
– Bruisende metropolen
– Idyllische binnenmeren
– Traditionele recepten

Tijdreizen

Met een waarschuwing vooraf: Het wordt een hobbelige tijdreis want in Beieren neemt men moeiteloos eeuwenoude tradities mee naar de 21ste eeuw. De historie is zo diep geworteld dat het te voelen is in de klamme stenen van verlaten ruïnes en te horen is in verhalen die ronddwalen in statige kastelen.

Wandelingen door de beeldschone natuur met eeuwenoude rotsformaties kunnen gemakkelijk worden afgewisseld met een bezoek aan een traditionele Biergarten of eigenwijs stadscentrum.

Deze PassePartout reisgids vertelt het verhaal van de bewoner, traditonele recepten, wandel- en kasteelroutes en ‘off the road’ tips nemen je mee op een reis dwars door verleidelijk Beieren. Verteld door Sandra de Greeff die zelf woonachtig is in Beieren.

REVIEW OVER DE PASSEPARTOUR REISGIDS.

‘ Zo leuk en pakkend geschreven’

‘Een compleet beeld van Beieren’

‘Een feest van herkenning’

‘Veel nieuwe ideeën in de Beieren reisgids’

bol.com  

5 sterren

REVIEWS

Wat een geweldige reisgids.

Wat schrijf je heerlijk!

Instagram review
reisgids mee op vakantie
Bier en Beieren reisgids
Leesplezier
Vakantievoorpret met reisgids over Beieren

Over de schrijver

Mijn naam is Sandra de Greeff en ik ben kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren waar ik verantwoordelijk ben voor de verhuur van de 4 vakantiehuizen. Ik heb een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen. Ik hou van schatzoeken, dingen met een ziel en van lekker eten.

Auteur Beieren reisgids - Sandra de Greeff

Over Schloß Möhren

Meer weten over de kleinschalig vakantielocatie met 4 karakteristieke vakantiehuizen op een kasteel in Zuid-Duitsland – Beieren! Voor de eigen-wijze vakantiegast met gezin of hond die rust en natuur wil afwisselen met actie en cultuur.