Google maps Beieren

GOOGLE MAPS VAN DE BEIEREN REISGIDS

Google maps Beieren!

Voor iedereen die m’n Beieren reisgids heeft of voor wie nieuwsgierig is naar de plaatsen uit de Beieren reisgids.

Hier vind je de google maps Beieren kaart met:

Kastelenroute
Mystieke plekken
Wandelroutes
Natuurverschijnselen
Romantische Straße steden
Metropolen
Historische stadjes
Eigenzinnige dorpjes
Automusea
Pretparken

Over de schrijver

Mijn naam is Sandra de Greeff en ik ben kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren waar ik verantwoordelijk ben voor de verhuur van de 4 vakantiehuizen. Ik heb een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen. Ik hou van schatzoeken, dingen met een ziel en van lekker eten. 

Auteur PassePartout reisgids Beieren Sandra de Greeff