Google maps Beieren

GOOGLE MAPS BEIEREN

Reisgids Beieren!

Toen ik tijdens de pandemie niet mochten verhuren, schreef ik een reisgids over Beieren. In deze reisgids heb ik de beste geheimplekken, hotspots en leukste routes van Beieren beschreven. Tijdens mijn research heb ik kaarten in google maps gemaakt. Voor diegene die mijn reisgids hebben gelezen of gewoon nieuwsgierig zijn vind je hieronder de Google maps kaarten:

Hier vind je de google maps Beieren kaart met:

Kastelenroute

Mystieke plekken

Wandelroutes

Natuurverschijnselen

Romantische Straße route

Metropolen & Historische stadjes

Pretparken & Automusea

Kasteel & Vakantiehuizen

Het kasteel Schloss Möhren, gelegen tussen Nürnberg en München, in het natuurpark Altmühltal, is de uitvalsbasis geweest voor de Beieren reisgids. Op het landgoed verhuren wij 4 vakantiehuizen. voor de eigen-wijze vakantiegast met gezin of hond die rust en natuur wil afwisselen met actie en cultuur.

Schloss Moehren

Over de Beieren Reisgids

München en Nürnberg twee verschillende metropolen, ieder met een eigen karakter. De één met koninklijke flair en de ander met middeleeuwse charme. Precies deze twee steden en het natuurgebied Altmühltal, de kastelen en de Romantische Straße die ertussen liggen worden in deze Beieren reisgids beschreven.

Over de schrijver

Mijn naam is Sandra de Greeff en ik ben kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren waar ik verantwoordelijk ben voor de verhuur van de 4 vakantiehuizen. Ik heb een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen. Ik hou van schatzoeken, dingen met een ziel en van lekker eten. 

Auteur PassePartout reisgids Beieren Sandra de Greeff