Oorlogsbrieven 1941 - 1944

GRATIS DOWNLOAD

Oorlogsbrieven 1941 – 1944!

In mijn Beieren reisgids neem ik mijn lezers mee in rommelmarktvondst van oude oorlogsbrieven. Gekocht voor 19 euro op een rommelmarkt die men in Duitsland Trödelmarkt noemt. Het gaat om een stapeltje veldpostbrieven met de datum tussen 1941 en 1944 tussen vader en zoon Alfred. Deze oorlogsbrieven zijn in oud Duits geschreven. 

Met deze rommelmarkt schat stap ik in de correspondentie tussen vader en zoon Alfred, die zoals dat was in die tijd, beide dezelfde naam dragen. En met het lezen van de brieven word ik meegenomen in hun verhaal.

En voor de gene die het leuk vinden mee te lezen ontvang je na het achterlaten van je email deze correspondentie in je mailbox. Veel leesplezier

GRATIS de Oorlogsbrieven direct in je mailbox

* verplicht