Voorbestellen

Reisgids Beieren!

PassePartout

Mijn reisgids Beieren is in de voorverkoop. De verschijningsdatum is april 2021 en dat is precies op tijd voor het vakantieseizoen in Beieren.

Wat kan je van de Beieren reisgids verwachten

Magische plekken, historische stadjes, romantische kastelen, beeldschone natuur en dynamische steden. Want Beieren is meer dan alleen het land van lederhose, dirndl, bratwurst en bier. In dit boek neem ik je mee in Beierse gebruiken en verhalen van mijn nieuwe heimat. Met een waarschuwing vooraf. Het wordt een hobbelige tijdreis. Want in Beieren neemt men moeiteloos eeuwenoude tradities mee naar de 21ste eeuw. Historie is zo diep geworteld dat het te voelen is in de klamme stenen van verlaten ruïnes en te horen is in verhalen die ronddwalen in statige kastelen. 

Je kunt je wandeling door de adembenemende natuur met oeroude rotsformaties gemakkelijk afwisselen met een bezoek aan een traditionele biergarten of een eigenwijs stadscentrum.  

Dit boek over Beieren is net zo veelzijdig als zijn bewoners, je vindt er traditionele recepten, wandel- en kasteelroutes, mythische krachtplaatsen, legenden en sagen, wist-je-datjes en off the road’ tips die je meenemen op reis dwars door verleidelijk Beieren

Bestellen

Aanvulling op de reisgids Beieren

In de reisgids vind je het verhaal achter de oorlogsbrieven, kasteel- en wandelroutes, een graffiti tour en google maps kaarten ter ondersteuning van de reisgids.

Over de schrijver

Mijn naam is Sandra de Greeff en ik ben kasteelvrouwe van een middeleeuws jachtslot midden in Beieren waar ik verantwoordelijk ben voor de verhuur van de 4 vakantiehuizen. Ik heb een zwak voor bijzondere verhalen, tijdreizen, cultuur en kasteel- en wandelavonturen. Ik hou van schatzoeken, dingen met een ziel en van lekker eten. 

Auteur PassePartout reisgids Beieren Sandra de Greeff