HARDLOPEN TIJDENS JE VAKANTIE

Mijn favoriete hardlooprondjes!

In januari maakte ik kennes met Evi. De Vlaamse dame van de hardloop-app ‘start to run‘. Waarin je in tien weken werkt naar een rondje van 5 km of een half uur aan één stuk hardlopen. Het moest er maar eens van komen met m’n luie lijf. En ik vind het heerlijk.

Ik heb inmiddels twee favorieten rondjes. Op verzoek zet ik deze graag online.

Mijn beide rondjes zijn 5,15 km en 4,88 km waarbij je rekening moet houden dat het hier net even iets heuvelachtiger is dan het vlakke Nederland. Just saying :-)

Mocht een van onze gasten nog een lekker rondje als aanvulling hebben. GRAAG! Zo kan ik straks m’n Schloss Möhren informatie boek aanvullen met mooie vakantie hardlooprondjes.

hardlooprondje 5 km
hardlooprondje 4 km

Wandelapps

De meeste gasten houden hun hardlooprondje bij via een app. In Duitsland is de Komoot wandelapp populair. Hier vind je meerdere wandel en hardlooprondjes variërend van 8 tot 23 kilometer. Daarbij staan ook hoogtemeter en licht, middel en zware route aangegeven.

Vakantie voor iedereen

De een ligt liever op de bank met een boek, de ander wordt pas rustig als het lijf heeft gesport. Dan is het fijn dat de een heerlijk in het vakantiehuis kan genieten terwijl de ander lekker aan het hardlopen is.

Schloss Moehren