Hardlopen AltmühltalIn januari maakte ik kennes met Evi. De Vlaamse dame van de hardloop-app ‘start to run‘. Waarin je in tien weken werkt naar een rondje van 5 km of een half uur aan één stuk hardlopen. Het moest er maar eens van komen met m’n luie lijf. En ik vind het heerlijk. Zo gauw ik #zijvan3 naar de Kindergarten heb gebracht loop ik m’n rondje.

Ik heb inmiddels twee favorieten rondjes. Op verzoek zet ik deze graag online.

Mijn beide rondjes zijn 5,15 km en 4,88 km waarbij je rekening moet houden dat het hier net even iets heuvelachtiger is dan het vlakke Nederland. Just saying :-)

Mocht een van onze gasten nog een lekker rondje als aanvulling hebben. GRAAG! Zo kan ik straks m’n Schloss Möhren informatie boek aanvullen met mooie vakantie hardlooprondjes.

 

hardlopen02 hardlopen01