INMEMORIAM JETJE

Onze trouwe viervoeter is er niet meer

Jetje is 12 jaar geworden

Gisteren is onze Jet (Juliet of Jetteketet) ingeslapen. Ze had kanker in haar blaas. Ons hondje sleepte de laatste tijd zo ongeveer permanent met haar kontje over het grind omdat ze continu dacht dat ze moest plassen of poepen. Jetje was zo moe en mager dat ze niet meer kon. We zijn verdrietig maar weten dat het goed is zo. Onze Jetteketet heeft het mooiste hondengrafje in onze achtertuin wat je maar kan bedenken.

Versiert door de meisjes met kaarsjes, stenen, veren en bloemen. Inmemoriam Jetje.

Inmemoriam Jetje

Onze Jetteketet

Wij zullen moeten afleren niet meer in blinde paniek eerst maar Jet te zoeken als we onrust bij de kippen van buren horen. Reeën, konijntjes, marters, eekhorentjes en egeltjes kunnen weer gewoon rondstruinen. Ons eigenwijze exemplaar kon het presteren om uren en uren (en als ik haar niet weghaalde stond ze er nu nog) een egeltje te zijn hol te graven. Ze kon ook goed eekhorentjes uit de walnotenboom blaffen. Van gasthondjes razendsnel voerbankjes leegeten, speeltjes pikken (die ze dan heel slecht verstopte), ruzie maken en de baas spelen. En door haar vele ontsnappingspogingen kende iedereen in Möhren onze eigenwijze terriër.

Jetje was het eerste hondje van mij en de meisjes. Door haar kan ik me geen leven zonder hond meer voorstellen.

Inmemoriam Jetje

Wandelmaatje –  in memoriam Jetje

Dag lief wandelmaatjes we gaan je onnoemelijk missen. Bedankt voor alle #rondjemethethondje

Vakantie met je hond

#rondjemethethondje

Zomaar een #rondjemethethondje op youtube met de allerkleinste op het kasteel

Jetje is niet het eerste hondje dat overlijdt op het kasteel. In de zomer van 2018 namen gasten afscheid van hun Leonberger Freya. Freya en Jetje hebben nog samen gespeeld en gezwommen. Beide hondenzielen zijn voor altijd met het kasteel verbonden.

Meer verhalen van het kasteel

Op instagram deel ik ons dagelijks leven achter de kasteelpoorten met dagelijkse stories en reels.

Vakantie met de hond

Vakantie met de hond

Wist je dat honden welkom zijn in de vakantiehuizen op het kasteel?