WEBSTORY KASTEEL & VAKANTIEHUIS

SCHLOß MÖHREN!

Heb jij dat ook? Dat als je een video kijkt dat je door wilt tippen naar de volgende slide. Dan ben je net als ik instagram verslaafd. Ik reis dagelijks wel even via instagram naar mijn favoriete plekken of personen. En nu biedt google een mogelijkheid deze stories permanent online zichtbaar te maken!

Wat is google webstory

Net als instagram, Facebook, Whats app en Linkedin heeft google ook stories, webstory genaamd.

Voordelen google webstories

  • Permanent zichtbaar 
  • Mobiel vriendelijk 
  • Goed vindbaar in google / SEO friendly
  • Makkelijk in te bouwen in je website
  • Webstory heeft een eigen url

 

Daarom deze korte introductie. Vind je het leuk? Laat dan even een korte reactie achter. Dan weet ik dat ik je vaker kan verrassen met deze nieuwe vorm van storytelling van Google Webstories. 

 

Dagelijkse vlogs vanuit het kasteel in Duitsland

Wist je dat ik dagelijks online ben op instagram. Ook daar deel ik stories. Deze blijven maar 24 uur staan maar ook video’s van maximaal 60 seconde die op instagram reels heten. Video’s die wat langer duren staan op YouTube

 

Instagram Schloss Moehren

Zin in vakantie?

Heeft de Webstory, een YouTube video of de instagram reels je in de vakantiestemming gebracht? Mooi, dat is ook de bedoeling. Kijk rustig rond in onze vakantiehuizen en kijk of er nog een plekje beschikbaarheid is. Heb je meer vragen mail mij gerust. 

 

Vakantie op Schloss Moehren