Oud & Nieuw op het kasteel!

Er toch nog even er tussenuit met Oud & Nieuw. Maar een halve dag rijden van Nederland. Geen dagen van onrustige knallen voor de jaarwisseling. Lekker wandelen met je hond door een stil en fris winterbos! In een echte Duitse Wirtschaft neerstrijken voor een goeie stevige maaltijd. En gewoon even alles van je afschudden. Dan hebben wij nog één plekje met Oud & Nieuw in het vakantiehuis in de kasteeltoren op het landgoed in Duitsland.

Op oudejaarsavond komen tegen 12 uur onze dorpsbewoners en onze gasten samen in de Schlosshof. Wij maken het gezellig met vuur, kaarsjes, bubbels en Glühwein. Als onze kerktoren begint te beieren tellen we samen af naar het nieuw jaar.

Oud & Nieuw op het kasteel

Aleen nog beschikbaarheid met Oud & Nieuw!

Vakantiehuis 2 Personen 7 Nachten – Poorttoren:

Zaterdag 29 december 2018 tot Zaterdag 5 januari 2019!

Kerst op het kasteel = family time!

Er even tussenuit met kerst. Alleen je eigen gezin zonder je druk te hoeven maken over andere. Heerlijk samen eten, luieren, wandelen en genieten. Met een beetje geluk ligt er een laagje sneeuw wat je winterwandeling nog sprookjesachtiger maakt.

In je vakantiehuis staat de kerstboom, de lichtjes branden, de Glühwein is warm net als de Duitse gastvrijheid en kerstsfeer.

Glühwein, Lebkuchen, Plätzchen en een Weihnachts- oder Christkindlmarkt!

Kerst op het kasteel betekend natuurlijk ook! Glühwein, Lebkuchen, Plätzchen en een Weihnachts- oder Christkindlmarkt. Je onderdompelen in de sprookjessfeer van de kerstmarkten! Heerlijk langs de geur van gebrande mandelen en Glühwein slenteren. De echte Nürnberger Lebkuchen proeven en echte Duitse Plätzchen bakken!

Kerstmarkt Glühwein Duitsland

Weihnachts-, Christkindl en Kerstmarkt!

De kerstmarkten in de omgeving van je vakantiehuis zijn traditioneel, sfeervol en sprookjesachtig. Eind november (de eerste advent op precies te zijn) brand Beieren weer van de kerstlichtjes en Gluhwein. Ieder dorp of stad heeft wel een Kerstmarkt. Van sprookjesachtig Treuchtlingen tot de grootste van Duitsland, de Christkindlesmarkt in Nürnberg en München.

Vanuit je vakantiehuis is er met de trein een perfecte verbinding naar Nürnberg en München. Je stapt uit midden in het historische centrum en tussen de kerstmarkten. Laat je meeslepen door de bijzondere sfeer en drink warme Gluhwein en eet Lebkuchen. Laat je betoveren door het vele handwerk, speciale kerst en/of museum rondleidingen en met een beetje geluk ontmoet je het Nürnberger Christkind.

kerstmarkt Duitsland

TOP 10 KERSTMARKTEN VAN BEIEREN

  • Nürnberg
  • München
  • Dinkelsbuhl
  • Rothenburg ob der Tauber
  • Donauworth
  • Nördlingen
  • Treuchtlingen
  • Eichstätt
  • Neuburg an der Donau
  • Wemding

Winterwandelen!

De winter is donker, nat en koud! En de beste manier om daarvan te genieten is buiten. Wandelen door een kaal winterbos. De lage zon in je gezicht. De frisse wind op je wangen. En je warme lievelingssjaal om je heen. Een frisse blauwe lucht, een waterig zonnetje met een dun laagje sneeuw en een stil en verlaten bos aan je voeten.

Wakker worden met een onberoerd winterlandschap onder je wandelschoenen heeft iets magisch. Het kraken van de sneeuw tijdens je winterwandeling iets rustgevendst.

winterwandeling

Duitsland culinair!

Na een winterfrisse wandeling in de smaakt een echte traditionele Frankische Schäufele, Haxe of Schweinebraten het aller lekkerst. In een echte Duitse stube landen en gezellig een biertje met de locals drinken zorgt altijd voor een leuk gesprek. Kinderen en je hond zijn hier in Duitsland altijd zeer welkom.

Duitsland culinair

Beschikbaarheid met Kerst op het kasteel!

DE PORTIERSWONING (7 Pers)

Zaterdag 22 december 2018 tot donderdag 27 december 2018 

NIET MEER BESCHIKBAAR MET KERST!

HET SCHWEIZERHAUS ( 6 Pers)

Zaterdag 22 december 2018 tot zaterdag 29 december 2018

NIET MEER BESCHIKBAAR MET KERST!

KASTEELTOREN DE POORTTOREN ( 2 Pers)

Zaterdag 22 december 2018 tot zaterdag 29 december 2018

NIET MEER BESCHIKBAAR MET KERST!

Wegzakken in een dik donzig dekbed. De haard en je wollen sokken aan. Hond aan je voeten en kinderen aan een boek of de tablet. Dat is kerst op het kasteel.Onze vakantiehuizen  hebben een ligbad, een echte Duitse eetkeuken. Een heerlijke slaapkamer een zachte bank om heerlijk in de kussens weg te zakken.

Beschikbaarheid met Oud & Nieuw!

Vakantiehuis 6 Personen Het Schweizerhaus:

Zaterdag 29 december 2018 tot Zaterdag 5 januari 2019!

NIET MEER BESCHIKBAAR MET OUD & NIEUW

Vakantiehuis 7 Personen 5 Nachten – Portierswoning:

Donderdag 27 december 2018 tot woensdag 2 januari 2019!

NIET MEER BESCHIKBAAR MET OUD & NIEUW

Vakantiehuis 2 Personen 7 Nachten – Poorttoren:

Zaterdag 29 december 2018 tot Zaterdag 5 januari 2019!

Oud & Nieuw op het kasteel