NIEUWE SCHLOSSBEWONER EN HET IS

Een meisje

Afscheid van Jetje

Na het verlies van onze hond Jetje is het verdrietig stil in huis. Niemand die meer slordig de waterbak leeg lebbert, zich luid uitschud of niet meer bij je komt liggen. En het aller ergste mis ik mijn #rondjemethethondje (zonder hond loop je voor joker, vind ik dan). Bah er is niets aan zonder hondje.

Ondanks ons verdriet om Jet zijn we toch op zoek gegaan. In het asiel zitten hele leuke hondjes maar helaas al wel oud (en ik wil het liefst niet weer snel afscheid nemen) of ze passen niet tussen onze gasten, kinderen en ‘gast’honden. Tot ik dinsdag op een advertentie van een dame stootte die Golden Doodle welpjes (een kruising tussen een Golden Retriever en een Poedel) aanbood. En (hoewel ik ontken) was ik eigenlijk gelijk verliefd. Nu is niet iedere gezinslid gelijk te porren voor een pup in huis maar mijn jodelende eierstokken (yep rammelen ook bij baby hondjes) en ik hebben alle verantwoording voor het baby hondje volledig op ons genomen.

Het kijken was alleen maar een formaliteit.

nieuwe Schloss bewoner Jacky
nieuwe Schloss bewoner Jacky

Een welpennest goldendoodles

Het was onmogelijk uit de elf pup’s er eentje uit te kiezen. Ik dacht we kijken wel wie het meest op ons afkomt. NOU….we werden overlopen door de elf pup’s. Totale chaos, ze vielen over Jasmijn en haar knuffel Pip heen, knabbelde aan tenen, flip flops, camerabandjes, haren, riemen, alles.

Onze nieuwe schlossbewoner

Toen de rust wat was teruggekeerd vonden de meisjes de tri-colour doodle het meest op Jetje lijken. Handig daarbij is dat wij dreckige familie dan niet op een vlekje meer of minder hoeven te kijken. En op het laatste nippertje koos ik voor een meisje

Nieuwe Schloss bewoner Jacky
Nieuwe Schloss bewoner Jacky

Ter plekken viel bij #zijvan10 de naam Jack binnen en omdat het een meisje is hebben we haar JACKY genoemd. Best wel een passende naam vonden de meiden. Geregeld. Nu is het aftellen tot we haar mogen halen. Tellen jullie mee!

Nieuwe Schloss bewoner Jacky
Nieuwe Schloss bewoner Jacky
Nieuwe Schloss bewoner Jacky
Nieuwe Schloss bewoner Jacky

Puppy bezoekers voor de nieuwe schlossbewoner zijn welkom.

Net als honden speeltjes en knuffels. We rusten tussen 11.00u en 15.00u. Binnenkort Golden Doodle puppy spam op instagram.com #doodlespam #goldendoodle #tricolour #schlosspup #schlosswelpe