POST CORONA

I’m still standing
(Yeah, yeah, yeah)!

Post corona, I’m-still-standing-yeah-yeah-yeah.

Het was me een uitdaging vond je niet? Die hele pandemie. Ik heb nu pas het idee dat ik het een beetje van mij af heb geschud. Ondanks de late start van ons seizoen (in lockdown 1, 2 en 3 moesten wij verplicht 308 dgn dicht) het kwakkelende voorjaar en een code rood voor Nederland midden in het hoogseizoen kan ik terugkijken op een mooi seizoen.

Tjonge wat geniet ik van een landgoed vol met gasten, de geur van de barbecue, gesprekken onder de walnotenboom en rondjes met het hondje met gastkindjes.

En wij zijn ook nog getrakteerd op een prachtige september en ik kan niet wachten tot de nachten kouder worden en ons dal weer goud, geel, bruin en rood kleurt. HALLO HERFST!!

Herfstvakantie in Duitsland

TROTS

Terugkijkend ben ik op een goeie financiële deuk na, gezond en TROTS.

TROTS OP…..Dat wij zonder echtscheiding de pandemie hebben overleefd. Want laten we eerlijk zijn, zo’n eeuwig durende lockdown en twenty 4 seven op elkaar lip daar knapt geen relatie echt van op.

TROTS OP…..Dat onze kinderen zonder problemen naar het volgende jaar zijn gerold. Al kan ik beter zeggen gelegen, want de pubers hebben LIGGEND aan de zoom hun schooljaar afgerond.

Om vervolgens daarna, nadat de senioren volledig gevaccineerd waren, als AF-GE-SCH-OTEN de hele zomer te feesten. Stiekem vond ik het jammer dat de avondklok eraf was want toen kon ik nog zeggen. ‘Jullie MOETEN om 10:00 uur thuis zijn.’ Nu worden Ruud en ik midden in de nacht uit onze remslaap gerukt om de meiden ergens van een feestje op te pikken.
Oke, oke… ik dwaal af….

TROTS OP….. Dat de vakantiehuizen op het kasteel er nog steeds zijn. En ik mijn gasten toch nog nieuwe investeringen kon bieden zoals door mij persoonlijk in elkaar gezette schommelbanken, een tuinset, Weber barbecue’s en de nieuwe ‘Meisje met de Parel’ look in het vakantiehuis de Portierswoning.

Dusssss  I’m still standing ….. yeah yeah yeah

Meisje met de parel in kasteelwoning vakantiehuis

NEVER WAIST A GOOD CRISIS

EN, je bent ondernemer of je bent het niet, met een nieuwe lockdown proof business(je) up en running.

Want ik weet niet of je het gemerkt hebt (nee joh San, viel best mee ;-) maar uwe kasteelvrouwe wordt bloed chagrijnig als ze geen geld kan/mag verdienen. DUSSSSSS

INSTAGRAM WORKSHOP

Deze zomer heb ik al m’n instagram kennis in een workshop geklust en een nieuwe website en een instagram account gemaakt.

Deze workshop heb ik al eerder zeer succesvol aan een select groepje Nederlandse B&B’ers gegeven en afgelopen week had ik m’n eerste Duitse workshop in de jachtkamer van het kasteel.

Ik had zes deelnemers, allemaal met een bedrijf die willen groeien op instagram. Ik had me uitgesloofd met hand-outs, chocolaatjes, macarons (meeste door mijzelf opgegeten) en een sfeervol ingerichte jachtkamer.

SUCCES

Dat ze kwamen opdagen vond ik al een cadeautje. Dat ze genoten van de entourage maakte me blij, maar minstens 48 uur lang stuiteren deed ik, nadat ze allemaal laaiend enthousiast weg gingen EN alle deelnemers succesvol stories en reels (eentje met 5.144 views – en counting- ) op hun insta account hebben geplaatst.

En met nieuwe data en deelnemers voor een Duitse (live) en Nederlandse (online) instagram Workshop in de agenda.
Hatschikideeee!!!

Instagram Workshop WebCastle design

GEHEEL TER NUTTELOZE INFO

Nu hoor ik je denken. Leukkkkk maar wat heb ik hier aan. NIETS, HE-LE-MAAL niets ;-) Of misschien alleen als jij en je bedrijf wil groeien op instagram dan zou je mee kunnen doen  met de online instagram workshop 16 november.

Dus dat is het eigenlijk alleen deze ‘ff bijkletsen – I’m still standing ’ email.

HOE GAAT HET MET JOU?
Hoe ga jij? Ben ik de enige waarbij alles nu pas een plekje krijgt of was jij en/of je bedrijf allang rocking steady?

Ik hoop oprecht dat ook jij het allemaal een beetje oké hebt en kan genieten van wat er is en/of komt.

Instagram Workshop WebCastle design

GENIETEN
Over genieten gesproken, ik heb nog twee plekjes in het vakantiehuis de Portierswoning (met het Meisje met de Parel aan de muur) deze herfst.
Dus mocht je zin hebben, LET ME KNOW!

Dat was het voor nu. Tot zwaai’s op insta en Facebook en wie weet tot ziens in de herfst.