KERSTMARKTEN AANBIEDING LANG WEEKEND MIDWEEK

Weihnachtsmarkt sfeer proeven

Wist je dat. De beroemdste en mooiste kerstmarkten van Duitsland in de omgeving van het kasteel te vinden zijn!!!!! De Nürnberger Christkindlesmarkt of de kerstmarkt bij de Chinesischen Turm in de Englischer Garten mag je als liefhebber van kerstmarkten niet missen. Maar ook de Weihnachtmärkten in Rothenburg ob der Tauber, Dinkelsbühl, Nordlingen en Neuburg an der Donau zijn sfeervol en sprookjesachtig. Je vakantiehuis in het kasteel ligt midden in het kerstmarkten paradijs.

Doe je lievelingssjaal om en je zachte muts op. Warm je handen op aan een Glühwein en probeer de beste Lebkuchen ter wereld.

AANBIEDING LANG WEEKEND OF MIDWEEK KERSTMARKTEN IN DUITSLAND

LANG WEEKEND:

Aankomst donderdagmiddag vanaf 15.00u. Vertrek maandagochtend 10.00u.

MIDWEEK:

Aankomst maandagmiddag vanaf 15.00u. Vertrek vrijdagochtend 10.00u.

In beide gevallen heb je drie volle dagen om de ECHTE Duitse kerstmarkten te ontdekken! + Eén Bayern ticket (max 5 pers) met de trein naar een kerstmarkt naar keuze!

SPECIALE KERSTAANBIEDING NU € 295 euro
Inclusief beddengoed, badhanddoeken, gas, water, licht, eindreiniging en hout voor de houtkachel of buitenhaard!

Kerstmarkt Treuchtlingen
lang weekend Kerstmarkt in Duitsland
KERSTMARKT AANBIEDING BOEKEN!

Vanuit je vakantiehuis in het kasteel is er een perfecte trein verbinding naar de grootste Christkindlesmarkt van Duitsland. Vanuit de trein stapt je midden in het historische centrum, met verlichte vakwerkhuisjes en tussen de kerstmarkten uit. Laat je meeslepen door de bijzondere sfeer en drink warme Glühwein en eet Lebkuchen.

Lang weekend kerstmarkten Duitsland

Geniet van het vele handwerk, de houten kraampjes en de geur van geroosterde kastanjes, kerstcadeau’s shoppen en handgemaakte kerstdecoratie scoren.

Heb je genoeg van de drukte in de stad geniet dan van een frisse winterwandeling door het winterlandschap van het natuurpark Altmühltal.