Brand Photoshoot Castle Lady

Eind van de lente vorig jaar belde ik fotografe Franziska! Wij hadden eerder samengewerkt voor een bruidsfotoshoot en dat was een super samenwerking geweest. Ik had een goed gevoel bij haar. Ik benaderde haar met de vraag of zij eens een paar foto’s van mij zou willen maken. Gewoon als ik aan het werk ben. Zodat ik eens voor de camera kwam ipv erachter. Kort daarop kwam ze op het kasteel waar ik voorzichtig aangaf wat mijn idee was. Bleek mijn voorzichtige idee iets wat al lang bestond en zelfs een naam had. Een merk of brand photoshoot. Wist ik veel. Sterker nog. Franziska (een begaafd bruidsfotograaf) had sinds kort samen met een vriendin haar focus verlegd naar deze nieuwe discipline!

Brand concept Castle lady photoshoot

My Tales & Souls story

Een nieuwe afspraak volgde. Voor mij is glashelder wat mijn kernwaarde zijn. Het kasteel, de vakantiehuizen en leven op het landgoed in Zuid-Duitsland. Dat moest in beeld moesten worden gebracht. Franziska, Karin en ik brainstormde over deze combinatie. Want welke laag ligt er onder deze drie-eenheid. Waar komt mijn gedrevenheid vandaan. Mijn voorliefde voor oude dingen en bijzondere mensen (the hidden treasures). Honger naar ondernemen, ontdekken, leren en begrijpen. Het van niets iets maken. Mijn Why! Mijn ziel (soul) en mijn verhaal (tales). De basis van het merk Schloss Möhren.

Brainstorm Brand photoshoot Castle lady behind the scenes
Old ring Brand photoshoot Castle lady behind the scenes

Brand photoshoot concept

Enige tijd later zat mijn merk fotoshoot voorstel met de naam Wonder Woman in mijn mailbox. Franziska en Karin wilde mij als pilot voor hun nieuwe firma Tales & Souls. Ik had enige tijd nodig de ‘kijk haar nou’ duiveltjes in mijn hoofd te temmen. En vooral mezelf overtuigen dat ik een fotoshoot waard ben.

Proposal Brand Photoshoot Castle lady | Wonder Woman

I sad yes. Let’s do this!

Just go Brand photoshoot Castle lady behind the scenes

Brand photoshoot preps!

Daarna volgde nog een gesprek om de scene’s en de kleding te bepalen. Er werden moodboards gepinnt, storyboards gemaakt, stylen bepaald. Voor iedere scene werden setjes kleding samengesteld. Soms speciaal besteld. Soms uit mijn kast getrokken! Ik dook in een wereld van handlettering en maakte een Calkboard met mijn favorite travel words.

Moodboard Black is my happy colour

moodboard Brand Photoshoot

Calkboard Travel Quotes

handlettering Calkboard Brand photoshoot

Brand Photoshoot behind the scenes

Door de drukke Hochzeits- en vakantie in het kasteel seizoen. Was het 5 oktober dan eindelijk zo ver. Het weer was fantastisch! Net als de sfeer, de koffie, de lunch en de meiden. Doordat ik al eerder een portrait photoshoot had gehad was voor mij de eerste onwennigheid eraf. Ik was in mijn eigen omgeving. Ik voelde me volledig op m’n gemak en kon met trots de plek innemen die we wilde vastleggen.

Brand photoshoot Castle lady behind the scenes
Brand Photoshoot behind the scenes
Brand Photoshoot behind the scenes
Brand photoshoot Castle lady behind the scenes
Brand photoshoot Castle lady behind the scenes
Brand photoshoot Castle lady behind the scenes
Brand photoshoot Castle lady behind the scenes

Brand Photoshoot scene’s

Het kasteel, ons leven op het landgoed in Zuid-Duitsland, de vakantiehuizen het is nog maar een klein stukje van de  verhalen die ik wil vertellen. We hebben ze proberen te vangen in 14 scene’s. Die ik gedurende dit jaar met jullie zal delen. Meld je aan voor het kasteelnieuws als je direct via email op de hoogte gehouden wil worden van mijn Castle Home Story. Of volg me op instagram en kijk in de highlights ‘Castle Home Story’ voor meer ‘behind the scenes’ van mijn Castle Home Story avontuur.

Brand photoshoot Castle Lady
Brand photoshoot Castle Lady