LICHTJAREN UIT MIJN COMFORT ZONE!

Persoonlijke fotoshoot!

Uit mijn comfort zone!

Ik heb iets gedaan wat lichtjaren buiten mijn comfort zone ligt. Ik heb een fotoshoot laten maken om het verhaal van mij als kasteelvrouwe en de vakantiehuizen op het landgoed te vertellen.

Storytelling

De foto’s laten mijn leven, als moeder en zelfstandig ondernemer op het kasteel in Zuid-Duitsland zien. Zoiets heet in social media taal #storytelling.

Portret

Het eerste onderdeel was een portret serie. Een photoshoot van mij in het natuurpark Altmühltal. Weg van afleiding, alleen in de natuur.

Bloednerveus

Ik ben eigenlijk iemand die altijd de foto’s maakt. Vaak van onze meiden of Jacky. Dus eigenlijk was dit voor mij de eerste keer voor de camera ipv erachter. Op de eerste foto’s zie je de spanning en een knullige houding. Maar na een tijdje durfde ik mezelf meer te laten zien.

Onzeker

Ik voelde me tijdens de fotoshoot zo ongemakkelijk dat ik niet eens in de camera durfde te kijken. Maar blijkbaar ben ik dit ook. Onzeker over stappen die nieuw zijn.

Het waarom!

In de loop van de komende maanden vertel ik op instagram het waarom van deze fotoshoot. Het verhaal achter de foto en hoe het is om met de kritieken om te gaan!

Eerste foto

Op instagram deel ik de eerst foto. Maar bij deze wil ik jullie de eerst sneak peak geven.

Portrait serie Sandra de Greeff
Portrait serie Sandra de Greeff

Brandshoot

Komende week staat de merk photoshoot op de agenda. Scenes in de planning:

  • * Werkplek
  • * Vakantiehuizen
  • * Kasteel
  • * Landleven

Het brandshoot proces

In mijn instagram stories deel ik hoe zo’n brandshoot in z’n werk gaat, het maken van je merk verhaal, de moodboards, de timelines en proces van voorstel tot homestory.

Lang verhaal kort, INSTAGRAM dus!

Download instagram en volg SchlossMoehren. Naast dat instagram het snelst groeiende sociale media platform van nu is. Zijn stories kijken heerlijk om doorheen te reizen, zie je steeds meer bedrijven verhuizen van facebook naar instagram en worden er de mooiste foto’s gedeeld.

Ps.
Op instagram heb ik, naast Nederlanders ook veel Duitse en Engelse volgers. Daarom schrijf ik mijn instagram posts in het (ok eerlijk is eerlijk, niet al te beste) Engels.