LEKKER DUITSE KOKEN MET

KOCH, Duitse keuken anno nu!

Lekker Duits koken tijdens je vakantie in Duitsland is nog nooit zo makkelijk geweest met het kookboek ‘Koch, Duitse keuken anno nu! ‘ van Liesbeth & Marijne Thomas. Duitse recepten in het Nederlands geschreven. Alle ingrediënten zijn hier in de supermarkten te koop! En in ieder vakantiehuis ligt dit SUPER leuke, lekkere en makkelijke kookboek.

Hier vind je een stukje van het voorwoord want dat zegt precies waar het kookboek KOCH over gaat.

Bij ‘Duitse keuken’ denken veel mensen aan zware kost, bergen vlees en borden vol zuurkool. Nou is de gemiddelde Duitser inderdaad niet snel bang voor een lap vlees, maar het zuurkook-worst-cliché is behoorlijk achterhaald. Niet alleen gebruiken Duitsers graag wat hun grond en het seizoen te bieden hebben (en dat al lang voordat het mode werd), ze koken vaak heel goed voor een heel redelijke prijs. Zelfs in de kleinste dorpjes kun je meestal uitstekend eten; soms wat traditioneel – en dat kan verrassend lekker zijn! ………

Klopt HE-LE-MAAL! Meer in het kookboek KOCH, Duitse keuken anno nu.

Lekker Duits koken

Lekker Duits koken

De rust nemen om lekker te koken en nieuwe recepten te proberen lukt in het dagelijks leven vaak niet. In de relaxte vibe van een vakantie is het enorm genieten van allerlei lekkers inkopen in een super Kaufland om daarna heerlijk nieuwe recepten te proberen.

Koch! is een heel kookboek vol Duits lekkers. Zoals: Fränkische Knoblauchsuppe – Kartoffelsalat – Bandnudeln met Curry Garnalen – Maultaschen – Flaumenkuchen – Twee Möhren recepten – Germknödel – Nussecken – Rabarberkuchen – Käsekuchen – Schwarzwälder-Kirsch muffins – Lebkuchen – Holunderblütensirop – Glühwein

Dit kookboek ligt in al onze vakantiehuizen, de ingrediënten zijn in iedere supermarkt  te koop en het is makkelijk te maken.

Het kookboek ‘KOCH, Duitse keuken anno nu’ en veel meer vind je op op www.aagjeblok.nl

Meer weten over het leven op het kasteel of onze vakantiehuizen! Volg ons op social media via instagram, YouTube of Substack!