WAT TE DOEN TIJDENS JE VAKANTIE

Mijn persoonlijke TOP 5!

In ieder vakantiehuis van Schloss Möhren ligt een informatieboek met 75 pagina’s met wat hier allemaal te doen is. Van pretpark tot oeroud natuurschoon, over auto’s en steden en van zwembad . Maar toch krijg ik vaak de vraag wat mijn persoonlijke top 5 is. Nou hier komt tie!

NR: 1 NÖRDLINGEN

Mijn favorite stad aan de Romantische Straße. Gebouwd in een miljoenen jaren oud kratergat. Meer lees je hier…

NR: 2 WANDELEN

Direct aan onze kasteelpoort lopen twee wandelroutes van ieder 18 km maar deze zijn perfect te splitsen in ieder een kilometertje of 10. De noordelijke lus voert je naar het stadje Treuchtlingen. De zuidlus dwars door velden en bossen MET een mystiek tintje. Meer lees je hier…

NR: 3 FOSSIELEN ZOEKEN

Met hamer en beitel op zoek naar schatten van miljoenen jaren terug. Meer lees je hier…..

NR: 4 ZWEMMEN

Ook als je niet van zwemmen kan je je prima op een van binnenmeertje vermaken met een een waterfiets of kano. Maar gewoon keihard van de wildwaterglijbaan kan ook. Meer lees je hier….

NR: 5 RONDLEIDING | KASTELEN

Als je in een echt kasteel logeert mag een rondleiding natuurlijk niet ontbreken. En om in de kastelensfeer te blijven is een kastelenroute een super leuk aanvulling. Meer lees je hier…

BONUS TIPS

In de videovlog verklap ik ook nog twee bonus tips. Twee tips die je naadloos over al deze vijf tips heen kunt leggen. En die je top 5 een extraatje geven.

Wat die tips zijn ga ik niet verklappen. Daarvoor moet je echt de video kijken ;-)