HOLIDAY FOCUS

Hoe hou je de vakantiefocus vast?

Je kunt deze blogpost ook beluisteren!

Holiday focus vasthouden

Hoe hou je die fijne holiday focus na de vakantie vast? Vorige week donderdag kwamen wij terug van een weekje vakantie op het Griekse eiland Rhodos. De vakantie was niet bijzonders spectaculair. Gewoon heerlijk relaxt en ontspannen. Ik heb drie boeken gelezen (ik heb me vastgezogen aan de boekenserie ‘de zeven zussen’), iedere avond een potje (of twee, drie) Rummikub en onverdeelde aandacht voor elkaar en de meiden.

Ik merkte dat we echt weg waren geweest. Omdat bij Ruud en mij vrij ideeën stroomde voor plannen die wij hebben voor onze firma’s.

WEER THUIS

Maaaaar ik heb nog geen stap over de drempel gezet en struikel al over stapels post, een vastgelopen mailbox en bergen was. En van mijn goede voornemen om de rummikub competitie thuis voort te zetten is nog geen avond wat terecht gekomen.

En nu de meiden weer naar school zijn lijkt de vakantie mijlen ver weg. Weg, foetsie, verdampt die vakantiespirit.

DE RATRACE

Het zal jou waarschijnlijk niet anders zijn gegaan. Thuis dendert de trein gewoon door. Je wordt meegesleurd in de ratrace van werk, school, sport, studie en afspraken.

Keep the holiday focus alive

VAKANTIEVOORNEMEN

Het is gewoon moeilijk je vakantie focus vast te houden in een wereld die permanent iets van je wil.

Zelfs bij je voorgenomen wandeling alleen door het bos achter je huis, wordt je wreed verstoord door je buurman, vriendin of sportmaatje. Die niet te beroerd zijn je er aan te herinneren dat jij nog niet gereageerd hebt op de buurt-app, de scheiding van vrienden of dat je deze week nog niet hebt hardgelopen.

Om nog maar te zwijgen van je smartphone met Whats app, Facebook, twitter en instagram. Of je business, werk of collega’s die continu om je aandacht vragen.

FOCUS HOUDEN

Heb jij, net als ik, het voornemen om je minder door andere te laten afleiding en meer te focussen op wat JIJ belangrijk vindt!

ZET JEZELF AF EN TOE EVEN UIT

Ik merk dat de letterlijke afstand goed doet. Even weg. Jij staat uit, je autoresponder aan! Even iets anders. Hoofd leeg en wandelen door een bos waar je NIEMAND tegen komt.

Sandra de Greeff Rondje met het hondje

Alle foto’s in deze blogpost zijn gemaakt door Franziska Krois

LANG WEEKEND OF MIDWEEK

Nu heb ik nog enkele plekken in het vakantiehuis het Schweizerhaus en de kasteeltorens in SEPTEMBER en OKTOBER (en één plekje in de herfstvakantie).

En in het kader van KEEP THE HOLIDAY FOCUS ALIVE wil ik je voor deze periode (ipv onze vaste week verhuur) een LANG WEEKEND of MIDWEEK (week mag natuurlijk ook) aanbieden.

Al dan niet in combinatie met het Oktoberfest of een heerlijke wandelingen en fietstochten door een landschap die zich langzaam voor de herfst klaar maakt.

Of gewoon helemaal NIETS, als jij er maar blij van wordt.

DUS!

Check onze BESCHIKBAARHEID en zeg mij gewoon HOEVEEL dagen (minimaal 3) en WANNEER jij UIT wil staan. En ik maak jou een passend ‘KEEP THE HOLIDAY FOCUS ALIVE ’ AANBOD!